Dolar karşısında
Macar Fronti 1.86
Ruble 2.48
Polanya Zloty 2.02
G. Afrika Randı 1.72
değer kaybederken
TL sadece 1.1 ekside
İşin içinde Merkez mi var acaba?
Dün de benzer oranlar vardı TL lehine...
F DOW Şu anda 7641 .
Veee bence gerçek Dow bu kadar düşük açılmayacak..
7740 larda açılacak.
Bu da diger piyasalarda yukarı tepki anlamına geliyor ..
Züğürt tesellisi![]()
Vallahi o da iyi millet düştükçe 31800 önemli destek .31000 asla kırılmaması lazım.Son kale 30600.30000 altı uçurum.25000 önemli destek.24800 kırılırsa borsa artmaz.En son 24000 kaldı.Ooooo millet böyle yazdıkça sıfırı bulur bu borsa.Ne kalesi ya kalemi kalmış.35000 den 30 000 e güzelce geçirdi adamlar.Geçmiş olsun.
İş ve Citi kısalrını arttırıyor. Karşısında tek başına karşılayan eFG, DSİ ya da garanti gibi gibi büyük bir kurum yok. Sadece takasa bakanlara verilen izlenim "Babalar kısa açıyor. Küçüklere mal yediriyorlar. Şelale de şelale olacak."
Peki bu PY illa büyük kurumalrı mı kullanmak zorunda? Değil!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
VANET gibi kağıdım olsun 100 milyar borcum olsun)
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri