evet dow için salı günü hafif bir düşüşümüz hala baki.
ve gün içnde toparlama gelecektir.
çarşamba bernanke konuşması var.
cuma günü opsyon günü.
tr ve avrupa bunu fiyatladı bugün, bakalım biraz daha derinleşecekmi. yarın göreceğiz.
sevgiler.
evet dow için salı günü hafif bir düşüşümüz hala baki.
ve gün içnde toparlama gelecektir.
çarşamba bernanke konuşması var.
cuma günü opsyon günü.
tr ve avrupa bunu fiyatladı bugün, bakalım biraz daha derinleşecekmi. yarın göreceğiz.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Kalan pozisyonlar bir vadeden digerine nasil tasiniyor?
Yani subat vade xu30 da mevcut pozisyon halen tasiniyorsa, Subat sonu ve/veya mart basi Nisan XU30 vadeye nasil tasiniyor?
Bilgi verebilirmisiniz?
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Genelde son işgünü operasyonlar başlıyorlar. Son hafta yoğunlaşıyor. Ortlama 50,000 kontrat civarında pozsiyon uzlaşmaya bırakılıyor yeni ayın ilk iki haftasında tekrar açılıyor.Örneğin şimdi en iyi laıcı EFG ile en iyi satıcı Deutscjhe arasında özel emrielr pazarında kontrarlar dolaşıyor. Örneğin Şubat vadede
Deutsche alıp EFG satıyor aynı anda Nisan vadede EFG alıp Deutscjhe satıyor. Tek kalmede 2000 kontratlık işlemler oluyor bu şekilde.
mersiyk Nickli Üyeden Alıntı![]()
elbet birgün bıkarlarhemen sayın hellime mail attım mail ulaştımı bilmem mail uzantısıda @voborsa.com belki oda bloke olmustur.. zamanlama ilginc 17:13:00
Yapılan saldırılar basit olsa yazılımlar cok rahat engeller ama ağır saldırılar oldugu icin kullandıgımız yazılımlar ve piyasada olanlar etkisiz kalabiliyor.
Yapabileceğimiz birşey var o da yazılımsal değilde donanımsal firewall ama bu bile en fazla %60 koruma sağlar
sn.hellim açıklamalarınız için teşekkürler...sn..mersiyk gerçekten zamanlama enteresan......sizlere sormak istediğim bu saldırılar ne zamandır oluyor..yada ne zamandan beri çoğaldı..cevaplarınız benim için önemli..teşekkürler....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gene bişey oldu ya.404 not found verdi demin bi kaçkere
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri