geceye uzun kayıtlara işleyin![]()
cok düştü yükselir dedim
geceye uzun kayıtlara işleyin![]()
cok düştü yükselir dedim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yine kamikaze dalışı yaptılar sanırım siteye.adilik parayla değil ki.
ben FLAT kaldım.dow kapalı bu gece adrenalin sıfır.
Buradan siteyi bu hale getirenlere sadece şunu söyliycem, doğru insanlar değilsiniz, görünmeden saldırı yapan sadece kalleşlerdir...
site vandallarina inat geceye long
haydi dawosa![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
hosting olarak mı yoksa kendi makineniz ile mi yayın yapıyorsunuz.
Eger makıne ıse 80 portu acın sadece, bırde makıneye cıft ethernet takın,ana forumu sanal ıp uzerıne 10.0 blok uzerıne alın, ama bunun ıcın 2 makıne yapmanız gerekıyor, dısarıdakıne saldırsınlar ıstedıklerı kadar, ıcerıdekı forumu goremıyecekler.
80 portu da 10 lu blogu forward edersenız , bır daha babayı saldırarlar..
Konu teo tarafından (16.02.09 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
derinlikli ekranı olan bi arkadaş günlük ve vade başından bu yana olan takas hareketlerini buraya koyabilir mi acaba..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri