Vob trader, juliano, seyyah, parderi, cırcır, berdush, follow
Jerfin, nunu, furkan, bull market, astatin, truva
Mbm, çbaykuş, unlimitted
Konu bull market tarafından (12.02.09 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
maalesef bende long kaldım geceye
maalesef dıyorum cunku bıle bıle lades dedık dow 7600 gorur dıye bas bas bagırıyorum sonra gıdıyorum long acıyorum
sebep?
alınan 2500 puandan sonra rahatlama gevseme vs ama burası vob maalesef affetmıyor
ben bu gece dow un tepkı verebılecegını dusunmuyorum
verse bıle kesınlıkle yarın sabah longlar kapatılmalı
neyse hayırlısı bakalım.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Vob trader, juliano, seyyah, parderi, cırcır, berdush
Jerfin, nunu, furkan, bull market, astatin, truva
Mbm, çbaykuş,unlimitted
Aradaki farka bakmıyorum. APSD analziyle birleştiriyorum. aradaki fark 5198 ama ben en az 6000 kontrattan bahsettim.
2007den beri (ben voba 2006 Ekiminde başladım) takibimizde olan Vadeli İşlemler Borsalarında Açık Pozisyon Sayısı MArket profile gibi yardımcı bir göstergedir. Fakat bunun güzelliği manipülasyonunun .çok zor olmasıdır. isterlerse VOBda işlem yapan tüm kurumları kullansınlar. Kaçamazlar...
Bugünün bilançosu -775 puan -%2,38! Herkese bol kazançlar. Metrodaki amcalara da hayırlı işler.
Konu VOBiX tarafından (12.02.09 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
herşey belli,
kızıyorlar bak bana sonra.
saolsun dow beni dinler biraz, 3 kere 7800-7900 kırılmaz dedim öyle oldu. en son yorumda ise çekimser kaldım, kırdı. normal.
18 subatı belirtmiştim. oraya kadar kapitalizm.
ya 7550 üzerinden dönecez, ya 7200-7500 arasından.
eğer önce döneceksek sp 804 karar yeresi olur.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (12.02.09 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dow 7.903,26!![]()
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri