Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
DJI lotto 7826,54
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
XU100 kırılmadı XU30 kırıldı diyor. Bir işler dönüyor ama...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
En ayu senaryodayız şimdi :
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz
Piyasa : Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Çok Uzman
Dow loto 7969,67![]()
11/02 17:03 *geithner: Konut planıyla ilgili detayları birkaç hafta içinde açıklayacağız-cnbce
finansal düzenleme rapaorunda hızlı hareket etmeye kararlıyız demiş bi d..
Konu marakes tarafından (11.02.09 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
queen hani timoty konuşacaktı !!! biz boşuna mı bekledik şimdi..)
Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)
Yer imleri