Sn.Dantes, Shortların 1/3 nu cover etmiştim. Bugun MP yön aşağıya der. bugun shorltarı cover edeyimmi? ne dersiniz?. Maliyet 35 ,250...
Sn.Dantes, Shortların 1/3 nu cover etmiştim. Bugun MP yön aşağıya der. bugun shorltarı cover edeyimmi? ne dersiniz?. Maliyet 35 ,250...
35.000 maliyetli shortlar kapandı !
long icin izlemedeyim daha erken !
herkese bol kazanclar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
bull market abim nasılsın
formasyon icabı 7300-400 civarında solugu alması lazım bunların....
ama saatlikde uyumsuzluk ihtimalide var.......sahte bir kırılma olası yani...
izleyelim bakalım......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yon asagiya evet ama asagida da development oldu gibi
belkide IB ye yonelmek ister gunun ilerleyen saatlerinde.yani 300-400 puan yukariya.
ben yatayliktan bikip dun etmistim simdi rahatim yeni poz ariyorum sadece.
dun 11.30dan beri volume hem ayni cizgide biraz asagiya biraz yukariya sadece.
Konu Dantes tarafından (12.02.09 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu Dantes tarafından (12.02.09 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar zahmet olmazsa nasdaq ve ingilterenin kodunu verirmisiniz teşekkürler!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri