teo abiye kızdılar böyle oldu..bakın arkadaşlarım ben size sümüklü fln demem teo beydende pek haz etmemhemde kısayım gelin 31900 yapıverin şu endeksi
![]()
bugün meriye özellikle dikkat...spotta ciddi satabilir....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
dowun yeni dibi bugün olurmu acaba....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
32.500 den uzunlar artirildi.
(Tepki amacli)
Konu bikmisbroker tarafından (12.02.09 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
kısa devaaaamm..
bugün çöküş günü olabilir..içime dogan.....o yüzden uzuna bulaşmam.....
tabikii hareketlerimi teknik belirler...
o sadece içime doğan....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Kıvırmak yok 32650 kayda geçmiştir derler.
Arkadaşlar kusura bakmayın yer işgal ediliyor ama ben size söyliyim bu gün vobta bişey olmaz. İki senedir ekran başında hiç almadıysanız en az 8-10 kilo almışsınızdır. Kalkın şöyle bi hızlı yürüyüşe çıkın , 500 gr. verseniz kar kardır. bakmayın yağmura böylesi daha keyifli olur. Akşama doğru gelin dişardaki pozisyonunuzu yazın sonra geçin dowun dansını izleyin ben aynen öyle yapıyorum . Hadi şimdi bana eyvallah.![]()
Sistemler sabahtan beri resmen çalkalandı... şu an satta...
Durum Analizi..
S&P sat konumunda devam ediyor.
Vob hiç ala geçmedi.
Spot al konumunda iken ,sata geçerek, ben bugün yatay takılacağım diyor.
Bu durumda anlık harketlerde panik olmayıp sakin olarak çok al/sat dan uzak durmak lazım...
Longa devam şimdilik...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
SEYYAH hocam senin şu dünkü çizgi bu gün 32,300 den mi geçiyor?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri