Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Günaydın Sn. mbm,
Hayırdır niye öyle pis sırıtıyorsun sen bakiimm.. Fıçırlar uzaya çıktı kendinin long benim şort olmamamı nazire mi ediyorsun(Çok geyik bir yanıt verirsen, ben de geyik yanıt veririm, bi daha niye geyik yapıyosunuz deme hakkın olmaz,
"laf kalabalığı" lafını da kafana kafana vurarak hatırlatırım
)..ona göre
![]()
bugün trade günü olcanı hissediyorum![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Konu mbm tarafından (12.02.09 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
günaydın bol kazançlar ....
genelleme yapmak tabiki dogru olmaz mutlaka degerli kendini yetistirmis insanlar ve arkadaslarimiz vardir. ama sadece yeni girme ile de ilgili degil insan kendini yetistirmez yan gelip yatarsa nasilsa bu cahillikle para kazaniyorum maasimi aliyorum hergun parti fistik gibi calisma ortami ne dusunecem nasilsa musterinin parasi anlayisina sahip olursa -ki boyle kisiler cogunlukta- hatta benin tanidigim yirmi yillik borsaciyim diye gecinen bos kafalilar bile var.(soz meclisten disari) ortamlari masa sandelyeden duzelip buyuk plazalara tasininca kendilerini birsey zannetmeye basladilar.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Uzman
gene ters başlıom güne hey allahım ya9. gün bugün eğer bugün de günü + kaparsam kendimi takdir edicem
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Alıntı:
parderi Nickli Üyeden Alıntı![]()
Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!!
----
boyle insanlar bu kadar iyi biliyorlarsa bu isi metroda ne isleri var limuzin ile gitmeleri lazim keske onlara hatirlatsa idin. ben inmezdim hemde erken yakalamissin TRENde trendi verseydin agzinin payini bir daha cart curt etmezlerdi.
Konu Dantes tarafından (12.02.09 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dikkat!!!!
fdax değeri matriksde dünkü eksi oranı ile beraber. %0.04-6 gerçek değer
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri