Sayfa 4038/13018 İlkİlk ... 303835383938398840284036403740384039404040484088413845385038 ... SonSon
156216 sonuçtan 48.445 ile 48.456 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşımızdan ve tecrubemizden ötürü onlara sümüklü diiyebliriz : şöyleki ben 1986-1987 den IMKB nin o hizbe binasında sadece 35 hisse ile işleme başladıgından beri piyasadayım. O yeni yetmeler sokakta oynarken hisse senedi alıp satıyordum. onlar acaba NBA türü emir ne biliyorlarmıdır? kaç kişi biliyordur NBA türü emir? doğal olarak yanımızda sümüklü kalıyorlar Nerde kaldı o tahtayı çizik attıgmız günler
    O kadar uzaklara gitme,denemesi bedava,Millete Şartlı emirin ne olduğunu Sanko öğretti.

Bankadan işlem yapıyorsanız telefonla, lütfen bir açında, şartlı emirim şudur, yazın diyin, Bakalım nerden yazacaklarını biliyorlarmı...

Garanti'ye yazdıramadım, o nedir dediler, programda yok dediler.

Ben tarif ettim, çok uzaklara bakmaya bile gerek yok.

şartlı emir deyince bana merak etmeyin oraya gelince ben veririm cevabını aldım..

Bunlarada güvenip işlem yapıyoruz.

Sanko Neler öğretti bu kurumlara, takdir etmek lazım...
    Konu teo tarafından (12.02.09 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. The Following 3 Users Say Thank You to teo For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yatırım danışmanlığı aracı kurumların tekelinde.
    o ''kurum'' olarak sn.vobix.. ''kişi, şahıs'' olarak değil.. o zaman bütün firmalar bünyesinde çalıştırdıkları ''yatırım danışmanlarını'' ilegal mi çalıştırıyorlar..)

4. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

5. 12.02.09, 02:03

Sebep
    canım istedi

Teşekkür Teşekkür 
    107
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    70
    Toplam Teşekkür
    49 Yazısı Teşekkür aldı

Sn Jerfin, aynen dogru, Üçgen çizilirdi. NBA türü emir : Ne Bulursan AL.. bizim borsaya has tı o gunlerde. biz çizik diyorduk.. sonra körfez krizi... ömürümüzü yedi. Ne kadar kötü seanslardı. Hisse aldıgımızda bize teslimat yapılırdır. Kuponları keserdik temettülerde. Tek tek sayar alırdır senetleri.. Favorim hisse sendei GORBON IŞILDI.. çok havalı bir baskısı vardı. Kordsanınkı de güzeldi..

7. The Following 2 Users Say Thank You to bgungor68 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn Jerfin, aynen dogru, Üçgen çizilirdi. NBA türü emir : Ne Bulursan AL.. bizim borsaya has tı o gunlerde. biz çizik diyorduk.. sonra körfez krizi... ömürümüzü yedi. Ne kadar kötü seanslardı. Hisse aldıgımızda bize teslimat yapılırdır. Kuponları keserdik temettülerde. Tek tek sayar alırdır senetleri.. Favorim hisse sendei GORBON IŞILDI.. çok havalı bir baskısı vardı. Kordsanınkı de güzeldi..
    evet, eskiler anlatıyorlarda baya bi hareketliymiş ''tahta'' zamanları.. masal gibi geliyor insana dinlerken..benim borsadaki geçmişim 4-5 yıllık.. yani sizin yanınızda ''sümüklü'' oluyorum ben..

9. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ''kurum'' olarak sn.vobix.. ''kişi, şahıs'' olarak değil.. o zaman bütün firmalar bünyesinde çalıştırdıkları ''yatırım danışmanlarını'' ilegal mi çalıştırıyorlar..)
    Askerde SPK çalışanı bir arkadaş vardı mevzuat uygun ama o işin yasal pratiği yok dedi. Bankerlik müessesine dönmesin diye korkuluyormuş. Kendi adına hareket edenler başkası adına hareket edenler diye sözleşmelerin yenilenmesi ve MASAK nedeniyle denetimler sıklaştırıldı. Yasal yatırım danışmanlığı yapan birini görmedim. Kar ortaklığı karşılığında portföy yöneten illegal bireysel oluşumlar var bildiğim kadarıyla.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    187
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    112
    Toplam Teşekkür
    66 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yatırım danışmanlığı aracı kurumların tekelinde.
    portföy yönetimi şirketlerini de unutmayın. şirket kuruluş amaçları para yönetimi yaparak şahısların yada kurumların para kazanmasını sağlamak.

yani aslında tercih meselesi. portföyümü ben yönetirim sen bana işlem yapma hizmeti ver diyenlere aracı kurum, ben portföyümü yönetemiyorum, bana para kazandır, kazandıramazsan hesap sorarım diyenlere portföy yönetimi şirketi.
    Live long and prosper

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

Standart 12_02_2009_p_e_r_ş_e_m_b_e

Sabahın 07,10 u

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

Standart 12_02_2009_p_e_r_ş_e_m_b_e

ALTIN ONS OLARAK 1000 $ a gidiyor....

14. The Following 4 Users Say Thank You to cbaykus For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Altın analizi. (XAUUSD, Günlük)

? Yolun Sonu. ?

Corrective yapıdaki yükseliş ideal hedefine vurdu. Bu noktadan sonra en azından (b) sonrası i-ii. dalgalar arasına düşmesini bekliyorum. İdealde ise B'ye kadar düşüş.

Hedef değer olan 950/Ons seviyesi üstü kapanışlarda , long denenebilir olmakla birlikte bence risklidir ve çok az kontratla denenebilir. Üstteki yükselen trendline üstü kapanışlarda ise sayımın yanlış olma olasılığı artmaya başlar. Short ise şu anki seviyelerde çok daha az risklidir ve ciddi karlar bırakma potansiyeline sahiptir. Açılan short pos'lar için stop loss olarak 950 üstü günlük kapanış kullanılabilir. (Üstteki yükselen trendline vuran boga tuzakları kurulabilir ancak 950 altı kapattığı sürece tuzak olarak kalır)

Bol kazançlar.

Konu sazan tarafından (12.02.09 Saat 08:30 ) değiştirilmiştir.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

16. The Following 6 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

herkese günaydın. geceki tartışma hakkında bir kaç şey yazmak istedim. eğer aracı kurumlarda çalışanların gerçekden para kazandırma gibi yetenekleri olsaydı masanın arkasında değil önünde olurlardı. kendi işlerini yaparlar,kendi paralarını katlarlardı. ak yatırım, yapı kredi yatırım, meksa yatırım, galata menkul, alan yatırım, tera menkul ve sanko menkul ile çalışdım şimdiye kdr. hepsindede mantık aynı arge günlük yorumu tekzip geçer. yatırım uzmanı onu müşteriye sunar. şimdi sanko ile çalışıorum memnunum batsamda karışan yok
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

18. The Following 7 Users Say Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı parderi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
    Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!!
    Sİyonisttir onlar parderi ve hatta inançsız materyalist O arkadaşları bir daha görürsen selamımı söyle hayatta borsadan başka şeylerde var, mesela espri anlayış ve algılamalarını geliştirsinler

Böyle iki adam gördüysen, muhtemeln bu forumun izleyicileri olan ceplerinde herkesin olduğu kadar parası olan ama hayalleri çok çok büyük olan, yer yer kadir inanır yer yer polat alemdar olma hayalleri de taşıyan, her durumda kendilerini olduğundan çok farklı gören ortalama vatandaştır emin ol..ha bir de espri anlayışları kıt..

Zamanında seans salonlarına takılırken hiç unutmam yaşlı bir amca vardı..İyi de parası vardı..Sığ ama batmayacağı tahtalar bulur (mesela Konya Çimento), dealer a sorar kaldır kızım tahtayı derdi..1000-1500 lotlarla..SOnra bütün gün nasıl tahta çizdiğini, kendisi gibi spekler olmasa bu piyasanın dönmeyeceğini, kendi işlerinin zor olduğunu ama ky nin parasını yemek den üzgün olduğunu falan söylerdi... Senin adamlarda bu hissiyat içinde olan adamlardır, çok muhtemel...Bu konuşma "marmara balıkçısı" veya "dükkan" da olsa anlarım da metro be parderi

Unutmadan, kapanışta pozisyonunu yazan adam sayısı max 15 gibi oluyor..TUIK e gitmelerine veya bi ton para verip anket yaptırmalarına da gerek yok..Ben 100 katılımcıyı garanti ettiğim bir anket sistemini onlara günlüğü 100 liradan satabilirm..DÜnya kadar para vermelerine gerek yok
    Konu Astatin tarafından (12.02.09 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.

20. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

günaydın sn astatin......
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

22. The Following User Says Thank You to mbm For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)