Şimdilik ne uzuncular yandı ne de kısacıalr. Bu verilerle yatay başlangıç olur.
Şimdilik ne uzuncular yandı ne de kısacıalr. Bu verilerle yatay başlangıç olur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dunku %5 dususe tepkı bıle sayılamayacak bır sevıyeden kapanması dowun gucsuzlugunu mu gosterıyor yoksa daha fazla dusemedı dıye guclu olmasını mı?
Bu havada dow da guçten soz etmek bıraz garıp gelıyor bana, belki pozısyonum kısa dıyedır.
iyi geceler..fıçırları gıcır görmek istemiyorumVOBIX, aksini senden bilirim ...iyi geceler herkese..CIRCIR: Teşekküre az ara verde üye kontrol paneline göz at arad bir
![]()
yarın güzel bir gün olacak, açılış sakin , ondan sonra kudurma ve para kazanma...Yataylık yok...
ne tarafa gider diye sorarsanız, inanın bilmiyorum.Ama tek bir bildiğim yarın trend var hangi yöne giderse...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow loto ne oldu vobix?sonuçları neden açıklamıyosun?
Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!!
VOB 30 subat vade..
Ustte sirasi ile 33.725/32.925 ve 33.400 direncler.
Altta 32.200 Assagi gecilirse "UCURUM" mevcut.
![]()
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
herkese merhaba.. kazancınız bol olsun..![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri