sabah ola hayrola iyi akşamlar dilerim
sabah ola hayrola iyi akşamlar dilerim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dün kara dayanamayıp sistemsiz kapattığım kısaları bugün yine sistemsiz olarak 725 den yine açtım..15-60-gün satta..Buna rağmen kaymaklı bir gap yersem çok ayıp ettin sistem diyemeyeceğimSisteme uyamayanlar listesinde mersi ye ciddi rakibim
![]()
Bir takoz var takozdan içer![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
derın bır sessızlık
sozun bıttığı nokta
astatın
acıl duaya
haberborsa ya bakın voborsayı yakın takıpde herhalde anasayfasını aynı sekil yapmıs![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
kırmıyorlar birtürlü yaa 7700lere gidemiyor bu dow nereye kadar böyle gidicekk acaba..biz yine kısa kaldık terse kaldık heralde... (sonradan çıkıpp pozisyon yazdım ama dezavantajlı pozisyonu yazdım ozaman tamamdır heralde dimi ? şimdi uzundum desem kimse inanmazdı)
Untitled.jpg
Bu sayıma göre açılışda bir aşağı gap mümkün gibi duruyor![]()
Konu Sunrise tarafından (11.02.09 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
Live long and prosper
dow çok kararsız görünüm sergiliyor
yarın yönü imkb belirleyecek galiba
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri