33900..ün üstünde kalırsak....satış baskısı azalır....
33900..ün üstünde kalırsak....satış baskısı azalır....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
cnbc e hiçbişey bilmez ama herşeyi bilir..izlesen de olmaz izlemesen de..biraz fal hesabı..ne inan ne onsuz kal..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
ya ne güzel seans iclerinde trade yapıyordum.. long yaptaysam direncte realize edip yarısı kadar short acıyodum sonra direncten donduyse kalan yarım daha acıyordum (2 kaldıracı kecmeden) ilk destekte realize ediyodum.hergunum cok guzeldi. duygusuz trade ediyordum 10 kurusum 45 kurus olmustu. ne olduysa tatiller girdi(kurban bayramı yılbası) sonra piyasadan koptum... simdi 45 kurusum 38 kurus oldu ama hergunum kotu geciyor korkuyorum saglıklı trade yapamıyorum eskiden korkusuz trade yapardım.
![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Bugünlük trend desteğimiz 33.525 ten geçiyor...
Kırarsak yarın sabah 32.800 leri görmemiz işten degil...
Dow da 8190 ları kırarsa kötü...Kırmazsa da çok iyi..
Aslında iyi beklentiler var ama.
aşırı satım ve kar realizasyonu var ondan.
Dow 8190 ı kırarsa ; ki yüzde 60 ihtimalle kırar görüyorum. Full +full kısaya geçeceğim..
Konu BORSACIOZGUR tarafından (10.02.09 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
fdow destek....8108.....bu seviyenin altı tehlikeli...ama hacim yoktur....şartlı alım emirleri çok yukarlarda ..büyük emirler 8400..den başlıyor.........
Eski ismim SEREN I
33.900 den tepki gelirse 34.250 hedeflenir.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
aman petrol..canım petrol.....47.75
Eski ismim SEREN I
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri