![]()
Bu pozlar iyi sanırım.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
buyurup gitmesin .. sistemlere o yüzden uymak lazım .. geçenki %9 luk yükseliştede uyumsuzluklar vardı güniçi ..uyumsuzluk bakıp ona göre pozisyon alan yanıldı ...
sistem sistem sistem ...![]()
yani ralli ralli ralli .....
uyumsuzluk grafiği önemli niye .. çünkü geri gelme potansını belirliyor ... kısa poz için hazırlıklı olmayı sağlıyor .. yoksa esas olan sistem ....gerisi teferruat ..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok kısa vadede Dax ın duruman bakarak 35350-35375 i görme yolunu açtılar sanki, ama belirsizlikler var, saygılar.
35150 açılan kısalar 75 krş zararla 35225 den kapatıldı tırstım kısadan dolarda çok düştü
Merhaba Arkadaşlar,
Elime "Yusuf Sarı'nın" "Borsada sistemli teknik analiz" ve "Borsada göstergelerle teknik analiz" (Eğer yazılmasında sakınca varsa kusura bakmayın ve gereğini yapın, sadece bilgi alabilmek için belirttim) kitapları geçti.
Okuyan var mıdır?(özellikle buradaki kitap kurdu olan arkadaşlara soruyorum)
Varsa dikate almaya değer midir?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Saygılar...
Konu poyraz tarafından (09.02.09 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
kısa da bekleyenler bir de dolar ın vadeli ve spot grafiğine baksınlar (günlük) baksınlar rsi macd aşşağa döndüler.
höfffff sıkıldım .. olsunda ne olursa olsun ralli şelale farketmez .. .
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri