günaydın ... bol kazançlar...... şelale şelale şelale ..
günaydın ... bol kazançlar...... şelale şelale şelale ..
böyle yenin...böyle dowwunnnn...yolda gelirken keyifler yerindeydii açtım makinayıı tad kaçtı![]()
Asticim ben geçen hafta sisteme uymaya kalktım.. Açılışlarda ters yakalandım.. Kendi tekniklerimle işlem yapsaydım farklı olurdu. Gün içi açılışlarda sonuçta tolere oldu.. Ama ben açılışta ters yakalanmayı sevmem.
Ayrıca şans olayı falan değildi.. Teknik olarak kısa kaldım. Ayrıca toksik varlık hikayesi tamamen dedikoduydu.. Dedikoduyla yada haberle çıkan aynen iner.. Kalıcı olması için icraat gereklidir..
Açılış ilginç oldu. Ağalar shortda olsalardı temiz 1000 puan aşağı açardı. Ellerini belli ettiler böylece. Hep bana hep bana olmaz ki ama.
Konu sentinus tarafından (09.02.09 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
ben flat sistemlerim hala alda
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri