Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Eğer hisse karşılığı vereceklerse mevcut hissedarları zarar görecek demek. Satış sebebi olur.
Live long and prosper
verilecek olan sermaye hangi fonla verilsin sonuçları değişmez...veriliş şekli ..karşılğı hisse alımı şeklinde olcak muhtemelen..bu hisselerin oydan yoksun hisseler olması yüksek ihtimal..oy hakkı olsada olmasada sonuç bankalara devetin ortak olmasıdır...bu devletleştirmeye yakındır..geçmişte de paulson denedi..olmadı...piyasaların beklediği bu değildir..bu durum yeni bir durumdur...hele gündemde olan kayyum ihtimali olursa......amanin......
![]()
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Söylesene şunu kızdırma bak istersen anlaşabilirizAstatincim inanamıyorum Goldda aynı noktadan kısalmışız Pazartesi sabah erkenden sana ihtiyacım olacak çünkü goldu heran kapatabilirim altıncıların gözü dönmüş anlaşılan
Birde Dolar/Ytl konusunda yardımını istiyorum pazartesi sabah açılışta hafif tepki verir mi yukarı,ilk saatlerde göreceği dip nedir?
Konu hexa tarafından (08.02.09 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
selamlar herkese
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri