Sayfa 3938/13018 İlkİlk ... 293834383838388839283936393739383939394039483988403844384938 ... SonSon
156216 sonuçtan 47.245 ile 47.256 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni de VIX şaşırttı. dowun bu kadarlık artısına en az %5 eksi olması gerekirken eksisi %1 değil.
    Bende bi değişiklik yok diyor işte, bensiz piyasalar hiçbiyere gidemez şeklinde algılamalı diyorumm..

Paketin Salı günü oylanacağıda kesin değil sanırsam, üstelik bu paketle birlikte yük bayaa artmış olacak, sonuç alınacak büyüklükten uzak bulanlar olsada, sonuç almak için haddinden fazla zorlanmış oluyor ve devletin borcunu artırıyor, yani taş yükselişini durdurupda düşmeye başlamışken ağırlığına ek ilave yapmak gibi bişey olacak görülüyor, bu yüzden pakete olumsuz yaklaşımlar artmış, artmazsa şaşardım zaten..

Diğer yandan bu hafta ilk önce temsilciler meclisinden geçirilmesi gerkiyor, tabii geçerse, Salı günü kongreye gelmeside zor bencede, kongreye gelipde geçerse ben şaşarım bu işe, geçerse de piyasalara iyi gaz verirler, obama gazı, bu gazlada dow aynen 10000 üzerine atar 10300 lere ulaşabilir diyorum, ama ilk hareket için temsilciler meclisine bakıcaz diyorum, zor ama, bu adamlar paçayı yırtmak için herşeyi göze alabilirler sanırım...

Paket hikayesinin hüsranı demek, hem obama hükümetinin hüsranı demek, hem ABD ekonomisinin gerçeklerle dahada yüzleşmesi demek, hemde taş gibi düşen borsa demek olacak, saygılar..
    Konu bull market tarafından (08.02.09 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Daha ince hesap yaparsak, bence ben olmadan bir yere gidemessin degilde ,ben olmadan gidecegin yer uzun soluklu olmaz geri bana döner hızlı çakılırsın anlamı çıkabilir.Şubat vade ocak başında 35.000 civarındaydı sonra 38250 görüp yönünü aşagı çevirdi 6 ocakta 38250 seviyesi görüldügünde dow 9000 in üzerinde kalmaya çalışıyoduki kalamadı şimdi tekrar dow da bir 9000 denemesiyle birlikte bizde de 38-39.000 li seviyeler görülebilir tahminimce en geç şubat sonu mart başı bu seviyeler görüldekten sonra yıkım başlayacak nisan vadede kısa güzel para kazanıdracak haziran vade yatay agustos en geç ekim vadede vob tahminim 20-25 binli seviylere düşecek falına baktım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. The Following User Says Thank You to clark For This Useful Post:

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı clark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha ince hesap yaparsak, bence ben olmadan bir yere gidemessin degilde ,ben olmadan gidecegin yer uzun soluklu olmaz geri bana döner hızlı çakılırsın anlamı çıkabilir.Şubat vade ocak başında 35.000 civarındaydı sonra 38250 görüp yönünü aşagı çevirdi 6 ocakta 38250 seviyesi görüldügünde dow 9000 in üzerinde kalmaya çalışıyoduki kalamadı şimdi tekrar dow da bir 9000 denemesiyle birlikte bizde de 38-39.000 li seviyeler görülebilir tahminimce en geç şubat sonu mart başı bu seviyeler görüldekten sonra yıkım başlayacak nisan vadede kısa güzel para kazanıdracak haziran vade yatay agustos en geç ekim vadede vob tahminim 20-25 binli seviylere düşecek falına baktım
    Tabi bu tip düşünceler senaryodan ibaret bu kadar uzun vadede ben tahmin edebiliyorum diyen yalan söyler belkide pazartesi sistem sat der kısalırız
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşım dow 7500 iken VOB 26400 idi DOW 7850de %4,67 yukarıda oluyor. Peki 33550 deki vob 26,400 dibinden ne kadar yukarıda oluyor? %27

Ne olmuş? Pozitif bir ayrışma olmuş. Yani dow çıkarken biz daha çok çoıkmışız dow düşerken biz daha az düşmüşüz. Bunun tam tersi de olmuştur ve olacaktır. Yani gün gelecek dow çıkarken biz de düşeceğiz. Bu günün yarın olmadığı kesin mi? Değil.
    Yiğit Bulut da mı burayı okuyor yoksa?
    İMKB DOW'a göre primli, dikkat edelim
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

6. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bi değişiklik yok diyor işte, bensiz piyasalar hiçbiyere gidemez şeklinde algılamalı diyorumm..

Paketin Salı günü oylanacağıda kesin değil sanırsam, üstelik bu paketle birlikte yük bayaa artmış olacak, sonuç alınacak büyüklükten uzak bulanlar olsada, sonuç almak için haddinden fazla zorlanmış oluyor ve devletin borcunu artırıyor, yani taş yükselişini durdurupda düşmeye başlamışken ağırlığına ek ilave yapmak gibi bişey olacak görülüyor, bu yüzden pakete olumsuz yaklaşımlar artmış, artmazsa şaşardım zaten..

Diğer yandan bu hafta ilk önce temsilciler meclisinden geçirilmesi gerkiyor, tabii geçerse, Salı günü kongreye gelmeside zor bencede, kongreye gelipde geçerse ben şaşarım bu işe, geçerse de piyasalara iyi gaz verirler, obama gazı, bu gazlada dow aynen 10000 üzerine atar 10300 lere ulaşabilir diyorum, ama ilk hareket için temsilciler meclisine bakıcaz diyorum, zor ama, bu adamlar paçayı yırtmak için herşeyi göze alabilirler sanırım...

Paket hikayesinin hüsranı demek, hem obama hükümetinin hüsranı demek, hem ABD ekonomisinin gerçeklerle dahada yüzleşmesi demek, hemde taş gibi düşen borsa demek olacak, saygılar..
    bu paket de diğer paketler gibi geçici etki yapacak borsalara.. ama beklentiyi de alacaklardır, paket işe yaramayacak bile olsa !!!
    Konu jerfin tarafından (08.02.09 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

8. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

"Zuckerberg ayrıca siteye üye yüz binden fazla Amerikalı kullanıcıya, yeni başkan Obama’nın önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen ekonomiyi canlandırıcı paketinin etkili olup olamayacağını sordu. Cevapları yine birkaç dakika içinde belli olan ankete katılanları yüzde 60’ı bu paketin yeterli olamayacağını savundu."
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

10. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaslar sistemin sinyalinin değiştigi oldumu hiç ? gunluklerde bir sistemim vardı ve uzun zamandır kısadaydı az once kontrol ettim ve uzun zamandır longta oldugunu gordum ve eminim shortta oldgunun boyle birşey nasıl olabilir ?

12. The Following User Says Thank You to furkan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    32
    Toplam Teşekkür
    13 Yazısı Teşekkür aldı

Yiğit Bulut da mı burayı okuyor yoksa?
    İMKB DOW'a göre primli, dikkat edelim
    burayı kimin okudugunu bilsen yigit bulut biraz hafif kalır
    Konu Vernikci tarafından (08.02.09 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Vernikci For This Useful Post:

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sistemin sinyalinin değiştigi oldumu hiç ? gunluklerde bir sistemim vardı ve uzun zamandır kısadaydı az once kontrol ettim ve uzun zamandır longta oldugunu gordum ve eminim shortta oldgunun boyle birşey nasıl olabilir ?
    Verleri güncellememiş olabilirsin mesala foreks de internetten çek gibi.

16. The Following 2 Users Say Thank You to clark For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - Yanlış grafiğe bakmış olabilirsiniz. Ben bazen Şubat yerine Arlaık avdeyi açıyorum. 0209 ile 1209 benziyor.
    - Renklendirme yoksa yanlış yorumlamış olabilirsiniz.
    - Veriler eksik kalmıştır ve son baktığınızda tamamlanmıştır.
    - TRIX ve Momentum gibi bazı göstergeler daha önce verdikleri sinyalden bir çubuk sonra sinyali vermemiş gibi dönebiliyorlar.

18. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

- Yanlış grafiğe bakmış olabilirsiniz. Ben bazen Şubat yerine Arlaık avdeyi açıyorum. 0209 ile 1209 benziyor.- Renklendirme yoksa yanlış yorumlamış olabilirsiniz.
    - Veriler eksik kalmıştır ve son baktığınızda tamamlanmıştır.
    - TRIX ve Momentum gibi bazı göstergeler daha önce verdikleri sinyalden bir çubuk sonra sinyali vermemiş gibi dönebiliyorlar.
    Matrixsi yeni aldım pek bilmiyorum ama,
    telefonla matrixten ögrenmiştim.....

bana vade yerine x30YVADE OLARAK AÇMAMI SÖYLEDİLERDİ BEN ÖYLE AÇIYORUM...
    VADELER BİRLEŞİK GELİYOR...
    Bir bakın derim....

20. The Following User Says Thank You to cbaykus For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Obama’nın banka paketi yeterli olmaz
    8 Şubat 2009 Pazar, 00:02 EKONOMİ

ABD Başkanı Barack Obama yönetiminin pazartesi açıklayacağı yeni kurtarma planının ABD bankacılık sistemini ayağa kaldırması bekleniyor. Ancak paketin Kongre’den geçmesinin ve uygulamanın zor olacağını belirten uzmanlar belki tamamen başarısız olacağı konusunda uyarıyor.

PARA VERECEK

ABD Hazine Sekreteri Timothy Geithner’ın kötü varlıklar için hükümet güvencesi, toksik varlıkları banka bilançolarından uzaklaştırmak için bir plan ve ev sahibi konut kredilerini değiştirmek için para vermeyi içeren bir dizi adımı pazartesi günü açıklaması bekleniyor. Bazı analistler yeni programın belki sisteme yardım edeceğinden fakat onu düzeltmeyeceğinden korkuyor. Öte yandan Dr. Kıyamet olarak anılan Marc Faber, ABD’de enflasyonun yüzde 200’e çıkabileceğini söyledi. AJANSLAR

22. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)