Daha ince hesap yaparsak, bence ben olmadan bir yere gidemessin degilde ,ben olmadan gidecegin yer uzun soluklu olmaz geri bana döner hızlı çakılırsın anlamı çıkabilir.Şubat vade ocak başında 35.000 civarındaydı sonra 38250 görüp yönünü aşagı çevirdi 6 ocakta 38250 seviyesi görüldügünde dow 9000 in üzerinde kalmaya çalışıyoduki kalamadı şimdi tekrar dow da bir 9000 denemesiyle birlikte bizde de 38-39.000 li seviyeler görülebilir tahminimce en geç şubat sonu mart başı bu seviyeler görüldekten sonra yıkım başlayacak nisan vadede kısa güzel para kazanıdracak haziran vade yatay agustos en geç ekim vadede vob tahminim 20-25 binli seviylere düşecek falına baktım
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri