Valla ben herkes short diye short girdim...
Gördük göreceğiz de ..
İşte onun için bir batış haberine ihtiyacımız var..Öyle satış rakamlarında düşü ile olmaz..
Anaa bu arada dow 8000 gördü. Ama 8000 üstünde kapanma ihtimali biraz düşük bence
Dow un 5000 leri göreceği günü hepimiz biliyoruz da yarın için değil..
Sadece sisteme değil biraz teknik ve py haberlerini de takip etmek lazım.
Bi ara ben herkes LONG ken short girmiştim bayrama .. Dötü kaybediyodum az kalsınburda bazı arkadaşlar bilir..
Ben kısa girmiş olsam aracı kurumum emir iletiminde hızlı ise..
33700 de 7 kont.
33750 de 3 kont.
33825 te 15 kont.
süresiz satış yarın sabaha kelepir bedavaherkes onları gözüne kestiriyor şimdi sabah 09:15:01 de kısasını kapatmak için..
Pozizyonumu kapatmak için onları denerdim.
Arkadaşım dow 7500 iken VOB 26400 idi DOW 7850de %4,67 yukarıda oluyor. Peki 33550 deki vob 26,400 dibinden ne kadar yukarıda oluyor? %27
Ne olmuş? Pozitif bir ayrışma olmuş. Yani dow çıkarken biz daha çok çoıkmışız dow düşerken biz daha az düşmüşüz. Bunun tam tersi de olmuştur ve olacaktır. Yani gün gelecek dow çıkarken biz de düşeceğiz. Bu günün yarın olmadığı kesin mi? Değil.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Hayret bi şeydir ya .Bu Yankeelerde jeton geç düşüyor sanki. 15.30 ve 17.00 verileri ABD'ye değilde Rusyaya aitti sanki. Coştu herifler ya gözünü 8150 ye dikti. Ama her zamanki gibi jeton yarına düşecek, pardon deyip onlarda düşecekler.
Çok Uzman
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri