dünkü uzunlar kapatılır... nefesi bu kadar... daha ileri gitmez bu endeks. FLAT..
dünkü uzunlar kapatılır... nefesi bu kadar... daha ileri gitmez bu endeks. FLAT..
Benim kısa vade sistem sata geçti
Live long and prosper
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
KOTU olan ve beni dusunduren ise iSLEM hacmimiz..
iSLEM hacmi bu cikisi desteklemiyor maalesef.
(34.400 den Short denemesi yapildi)
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
sistem al da..spot,vob dax hepsi al da...sistem taasubu var artık..gerçi 1.000 puanlıkdan sonra 500 puana razı ediyor ,ama önemli olan daima kazanmak...kaldırac 2...ama çok güven verince 4 de olur...yeterki kaybettirmesin..
Hani niki kegen miydi bir arkadaş vardı.
Şimdi yükselecez ya da şimdi düşecez diyordu.
Bende onun gibi yapayım.
Yükselecez.....(Aman ha dikkate almayın hiçbir sağlam gerekçesi yoktur bu yazdığımın ,tamamen duygusal pozisyona göre)
Herkese bol kazançlar dilerim.(işte bu konuda çok samimiyim)
Saygılar...
dün ö.s. hasta çıktıktan sonra nasıl olsa dönerim düşüncesi ile pozisyonu kapatmadan çıkmıştım ve long da idim.
sonra arka arkaya 4 hasta daha çıkınca longlar ile seans kapanışına yetişemedim.
o sıralarda moral sıfır...
akşam 8 de dönünce ne kadar zararda olduğumu gördüm ancak DJI da oluşan hareket nedeni ileaz önce 34400 den pozisyonu kapatıp flat'e geçtim.
spotta almış olduğum şimdilik kalsın.
az sonra kızım ile sinemaya gideceğim, stres olmadan film izleyeyim
Size kolay gelsin seans kapanmadan önce bi ara bakarım
Konu bonnie tarafından (06.02.09 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
Yeni idim kardeşiniz oldum
http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions sayfanın alt kısmına doğru Tarih saat ayarları var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
salı ve dün yani perşembe nöbetim vardı ancak o günlerden hiç umutlu değildim bu nedenle yazma gereği duymadım ama önümüzdeki hafta tutacağım nöbet için beklenti olabilirçok pis hareketler bekliyorum
şimdiden yazayım;
aslında çarşamba nöbetim vardı fakat o gün gerçekleşecek bir toplantı nedeni ile nöbetimi salı gününe kaydırdım;
10 şubat![]()
Yeni idim kardeşiniz oldum
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri