ARAMA özelliği çok kullanışlı![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dolarda uzun kalacağım..
Son kalan paramla 350 endeksten biraz daha kısa yaptım . bekliyorum..
Kısalardan çok fazla bir beklentim yok..
öglen arasında Bir 200 puanlık realizasyon daha bugünlük bana yeter.. bknu çıkarmayalım.. Paket beklentisi var çünkü..
saat ayarları nereden yapılıyordu yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
ABD batık haberleri gelebilir endişesiyle eksi kapatıyordu. fakat bu hafta paket ve kötü paket beklentisi durumu değiştirebilir. Gerçi bunlar çıksa da beklenti gerçekleşti sat, çıkmasa da kurtulamıyoruz sat da yapabilirler. SEREN I ın da dediği gibi bu iş long pozsiyonalrdan değil short coverlardan kaynaklandı. Yoksa bu kadar beklentiye dowun %1,34 artıyla işi bırkaması akıl akrı değil. Obama paketi bile daha çok olumlu etkilemişti.
34700 - 800 bekliyorum en yukarı bugün için...bence...
Başbakan konuşuyor tgrt de
Konu MMO tarafından (06.02.09 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri