efg spotta en büyük satıcı..buda akıllara son iki gün yaptığı alımları getiriyor...eee nede olsa adamlar yabancı........
efg spotta en büyük satıcı..buda akıllara son iki gün yaptığı alımları getiriyor...eee nede olsa adamlar yabancı........
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Reziller benim satmamı beklemişler. Shortumu açmadım daha ama yeri belli.
2 günlük Buyuk yatıcımcı oyununa bir bakalım..
1-Dün dow un destekten döneceğini bildikleri içün 33525 lere yüklü alış yaz. millet verdikçe yine yaz py güçlü tut. uzun pozisyon al..
2- ertesi Sabah açılışta 33875 lerden düşük aç
LONG cu kar eden küçük yatırımcı varsa bir an önce elinden çıkarsın. Hatta short yapan de çıkarsa işin tuzu biberi oılur..
3- 34175 e 1800 kontrat alış yaz 34200 den mal gömmeye başla. yukarı çekeren 34400 e kadar götür.. Burdan döndür ki 34200 den alan ky bile bu kadar dar bantta işlem yapıp para kazanamasın
4- ??? Filmin sonunu da ellerimizi göbeğimiz üzerinde baglayarak izleyelim...
Konu BORSACIOZGUR tarafından (06.02.09 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
15 dk..içinde efg en iyi satıcı ike...bir anda en iyi ikinci alıcı oldu..spotta...
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
34.500 civarinda bir geri donus (Kar realizasyonu gibi) beklenebilir..
Konu bikmisbroker tarafından (06.02.09 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
dostlar çıkmam gerek...bol şanslar..
Eski ismim SEREN I
beklerim ben uzunları.........
taaaakkii 5 dakkalık sat verene kadar...
nereye gidecegini nerden dönecegini kimse bilemez.......
disiplin şart........
e hadi o zaman uzuncular.... ralli ralliii
Konu mbm tarafından (06.02.09 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri