Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
bu arada...bad bank paketi ile stimulus paketi farkli...bad bank zaten pazartesi aciklanacak. stimulus ayri.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
[quote=Astatin;81744]eveettttt..gizli geyikler geyik böğürmesine hemen yanıt veriyor..geel geeell sen de geelll
Çok mu belli oldu??
Bu arada astatin son anda uzunlardan vazgeçtin galiba. Ben uzunları sonuna kadar tuttum. Elim pek çok defa satışa gitti ama satmadım. Adamlar dün herşey artı gösterirken aşağı çaktılar, bugün de tersini yapacaklar diye düşündüm. Gerçi çok riskliydi ama hislerime güvendim işte.Yalnız bir üçüncü kez aynı numarayı yapmazlar herhalde. Umarım
![]()
Gap ne olacak sizce arkadaşlar. Tahminim + 750...Sizce
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri