Dow bugün haberle yükselmiş, taaa pazartesinin malını perşembeden alan borsa görmedim ben, yarın haftanın son günü, sanırım dow dakiler yarın ayar ve dow u 7900 altında kapatırlar, şimdiden yarınki kapanış tahminimi yazıyorum..kayıtlara geçsin.. saygılar..
7888.87![]()
hımm herkes loto oynuyor..ee bizde katılalım fıçır 7897 dedim mi dedim.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Kesinlikle.
Ama kusura bakmazsan astatin benim sana göre şansım daha fazla bence.
Sen ve mersiyk ayrı dünyaların insanlarısınız çünkü. Geçmiş yazılardan çıkan net sonuç bu.
Mersiyk beni seçer.
Önemli Not: Mersiyk hanım affınıza sığınarak takılıyoruz.Eğer haddimizi aşıyorsak lütfen uyarınız.
(Ne de olsa moderatör, yasaklanmak var banlanmak var one minute demek zorunda bırakılmak var vs.vs. var
. Dikkatli olmak lazım değil mi?)
sevgili SEREN I
sizin tahmininiz please.....
saygılar üstad
Konu Astatin tarafından (06.02.09 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
BACda çok işlem olmuş deli gibi kaç gündür shortlaya shortlaya kanını emdiler yamyamlar. Bence bugün ki atraksiyon ciddi short kapama olabilir. Paket geçerse sevinci iki günden fazla sürmez mal boşaltmak için bulunmaz ortam yaratır. Ralli filan hayal bence.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri