Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
fdow saatlik...........
pc farklı oldugu için burda uyumsuzluga baktıgım gösterge yok...o yüzden gösteremiyorum
ama gündüz biliyorumki gösterge çok net uyumsuz...
dünkü 8100 ve bugünkü 7800 birbirinin simetriği..
asıl dünkü tepe ve bugünkü dibi gösterge çok net bi şekilde reddetti..ikiside bariz uyumsuzdu...
dün o yüzden kısa, bugunde bu yüzden uzun girdim....
bugün seans içi yazdım... fdow uyumsuz olacak diye..
Konu mbm tarafından (05.02.09 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dow..un çıkış nedenini üç kaat ekonomisinde yazdım...planları değiştirebilir ...
![]()
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Bogalar çok acımasiz çıktı forumca batcaz![]()
![]()
Eğer bu pis bir dedikodu değilse Obama da Wall Streetin adamıymış demek. Ben de sokağın adamı sanıyordum kendisini Amerikadaki milyonlar gibi. Sonunda geç de olsa doğru yolu (!) gördü demek. Nasıl olsa seçim endişesi geride kaldı.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ayılardan, Gecenin suçlusu Obama'ya ithafen
E.Koray dan GADDAR (öönce selam verdin gaddar sonra yere erdin gaddar .....
http://www.ktunnel.com/index.php/101...979cd2a2e15490
Konu Astatin tarafından (06.02.09 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
ooo may gat dow delirmişmi![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Boğalardan, kahraman Obama'ya;
Hadise - Düm Tek (crazy for you perspektifinden)
http://www.ktunnel.com/index.php/101...d573f4c0215525
dow 8100 de zorllanıyor
kapanış 8070 ne dersınız
Konu okansak tarafından (06.02.09 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Reca ederim MBM böyle çıkıntılıklar yapmayınızHiç öyle teknik uyumsuzluklar falan değil bi kere çıkışın nedeni
Obama'nın bir günde, hatta pardon bir dakikada (18:00) halkın saflarından bankaların saflarına geçmesidir ki, saflık etmiştir
Gece, hainini bulmuştur, suçlu Obamadır gerisi boştur
...Tebrikler, naysekşıns
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri