Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?
VOBIX şu an ne yapıyorsun? askerlik bitti mi? devam mı? bittiyse ne işle meşgulsün? aracı kurumda mısın yoksa kendin mi trade ediyorsun?
olur valla..hepsi olur...
banada 2 gün diye 2 hafta geçiyodu ya.peşine düşmesek
gerçi iki günlük bir olay bile yoktu.....tek kelime kötü sözüm yoktu..
ilkini diyorum..ikincisi bu haksızlıgın yansımasıydı...
onda ceza tamam.....mod arkadaşlar dogrusunu yaptı....
ama bu seferde karşı tarafın küfürleri pas geçildi...
ettiği küfür yok denildi..ısrar edincede ha omu falan denildi....
sn nohamuranında kulagını çınlattık bu arada....![]()
Konu mbm tarafından (05.02.09 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Maria Bartiromo nun hayranı daha çok club işine de girmişler.
Konu VOBiX tarafından (05.02.09 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
Dow daha da yükselir mi acaba ? Astatin bence sen ralli bekliyorsun forumda çok aktifsinZor fakat ralli olabilir mi? Bir de Gold bugün 924 gördü ve zarardayım tavsiyen varmı?
1 saat sonra dönerim yanıt istiyorum
![]()
Konu hexa tarafından (05.02.09 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri