gap olayina bir baska acidan ornek bu kucuk period ile buyuk period kullananlarin durumu gibi bazen buyuk period kullananlar az miktarli yaniltma hareketlerinden kurtulurlarya ayni o sekilde.ama kucuk periodlari her harekete atlarlar.
gap olayina bir baska acidan ornek bu kucuk period ile buyuk period kullananlarin durumu gibi bazen buyuk period kullananlar az miktarli yaniltma hareketlerinden kurtulurlarya ayni o sekilde.ama kucuk periodlari her harekete atlarlar.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sistem 33200 den al vermişti..33625 den longcover verdi..şimdi flatde..yani hala al-uzun çemberindeyiz..umarım tekrar al gelir..
dolar subat vex30 subat suan kac acaba...benim ekran dondu
1/3 daha ilave şort pozisyon açıldı..........33750....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
HEXA,
Dünkü iltifatına karşılık hanya ve konya rotalı olarak verdiğim 40 pips hedefli EURUSD poz. hedefine ulaştı ve ben kapattım...Bu akşam daha oturaklı bir iltifat bulursan 80 pipslik bişi bulurum belki..Hatta zekice, derin kinayeli, 3 kat dolmabaçlı, övgü kisvesi altında bir hakaret etmeyi becerebilirsen söz 100 pipslik bişi de gelir![]()
![]()
Toplantı mevsimi. Henüz geldim. Mesajını okudum. Hexen babanın 33.8 noktasına dönük analizi ile aynı fikirdeyim. Bio-Mechanical sistemlerden biri tüm bugünkü hareketler boyunca alda durdu ve halen alda, diğeri ise şu an flat.
Daha fazla analiz için daha fazla zaman gerekli , o da bende şu anda yok.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
33725-750
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bay SAZAN,
Sazan the my precious
Bay HEXEN,
Sevsiyorum seni, planslarından dolayı değil, sen olduğundan dolayı..
Dün bahsi açılmıştı.. İşte benim T2'm...Yokedici 2 olarak değil, taptu mealinde...Sadece planslarından, analizlerinden, gurt tburlarından veya trader lıkalrından dolayı değil, mütevazilik ve adamlıklarından dolayı
Bir de sadece gösterdikleri "adamlıklarından" dolayı sevdiklerim var (traderlıklarını göstermedikleri için o konuda yorum yok)..Ama onları anmayayım dışında kalanlar alınır belki diye..
Bir de avatarlrından dolayı sevdiklerim var..Ama onları anmayayım dışında kalanlar alınır belki diye...(Ama onları herkes bili yo galiba)...
Bir de nothing elsewhere classified gurubnda olan var. CATEDRAL... onun için henüz ona layık olacak kelimeler bulamadım![]()
(Şımarma)
Konu Astatin tarafından (05.02.09 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.
MSdownloader verilerini CSV formatına nasıl dönüştürebiliriz? bilgisi olan var mı?
teşekkürler,
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri