Eğer piyasa gün içinde sizin yönünüzde 1500-2000 puan katetmişse geceye OVli pozisyonda kalınabilir diğer türlü gereksiz risktir.
Eğer piyasa gün içinde sizin yönünüzde 1500-2000 puan katetmişse geceye OVli pozisyonda kalınabilir diğer türlü gereksiz risktir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Güzide İnsan Hexen i gördük...Amma Bay SAZAN hala ortalrda yok
bugun 9.15 ve 10.10 mal basma oldu onun disindaki hareketler bunlarin yarisi bile degil cok zayif.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Loş kayıkhaneleriyle bir yalı;
Dinmiş lodosların uğultusu içinde
PLANS yapıyorum, gözlerim kapalı;
33800 üstesi shorts dikat olsun 34200 min potans var amma 34200 son asaya geri donme ihtimal..
33800 asayasında shorts korkma gerek yok..
flat olan teknik traders 34200 short icun beklyo..
amma system gore bakan traders 33800 üstesinde short etmez cunki systems tum peryot long sinyal olur
Konu hexen tarafından (05.02.09 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Altıncılara
..............
Yani, analistler, gerçeklerden , ne kadar uzak durarsa, ALTIN o kadar
yükselir.... Ve bu günlerde ALTIN nin iyice sabiri tasmaya basladi.....
Bunu unutmayinki , ALTIN ne zaman yükseliyorsa... her zaman piyasalarin
aleyine olur... Yani ALTIN nin yükselmesi, dünyada gerginlik devam ediyor
demek oluyor ( o zaman ALTIN en büyük güvenli liman olarak gözükür...)....
Ve bu "paket" komedisi sürdügü süre, ALTIN nin geleçegi parlak
gözüküyor................. BS
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
DAX da inanılmaz bir potans gördüm neredeyse artıya geçecek neyin beklentisi anlamadım.
33950 uzunları 33725den kapatıp shortladım
yok bole bisiy....resmen kisacilari stoplatmak icin yaptilar...tirt yukari sonra yine 33.650
33675 uzun denemesi...sinyalli
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri