Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
evet biliyorum ,4 5 gündür aynı şeyi yapıp duruyo benim takip ettgiim.ne yatgı belli degil..ama hatalı işlemi bilinçli yaptgı net.muhtemelen citi satıyo satalım alıyo alalım yada satmıyalım psikolojisi işlerine yarıyana kadar da böyle devam eder.arada da dogru işlem yapar izleyenlere kafayı yedirtir.o nedenle alan satan artık pek önemli degil..
Konu marakes tarafından (05.02.09 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bay SEREN,
MB faizleri ile Piyasa faizi arasında her zaman fark olur..(Daha doğrusu olmak zorundadır)..Ha bir de unutmadan, o faizle borcu sen ben değil, Bankalar alıyor MB den...
Bir de yüksek reel faiz bugünün sorunu değilYüksek faiz neyin fiyatıdır
Ülke riskinin mi, yoksa hain yabancıların çevirdiği basit bir dolap mıdır?
Konu Astatin tarafından (05.02.09 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu seferki faiz indirimi yine dolara yarayacak.. ve 1.67 kırılacak mı acaba..
ek long.. 550 den..
DUSUNDUMDE BİR Ornek OLSUN HANİ AMERİKAN BARLARİNDA KAVgaLAR OLUR SONRA KİMİN NİYE CIKARDIGI KİMİN KİMLE KAVGA ETTIGI BELLI OLMAZ YA. EFG,YKR,MRS,IYM.. DİGERLERİ BUNLARIN ILISKILERI BOYLE 1000-2000 ALIYORLAR MESELA DUNKU GIBI SONRA SURU HAREKETI BASLAMIS OLUYOR ALIMLAR SONUNDA MILLET DAYAGI YEMIS OLUYOR BUNLAR ARDAN SIYRILIYOR CHARLES bBronSON ESKİ BANDİT FİLMLERİ VARDIR HATIRLARMISINIZ BILMEM AYNEN OYLE. DIKKAT COK IYI ILISKILER BILINMIYORSA BUNLARI TAKIP ETMEYIN DERIM
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
spot ve yurdışı ala gelmeye çalışıyor tekrardan........
33525 kısa kapatttım.....yarım uzun...
5 daklık al verirse tamamlarım uzunları.........
yoksa kısa kolluyorum tekrardan
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri