günaydın .. üüüü
ü
günaydın .. üüüü
ü
pardon..33700 demek istedim..500 puan gap yeter..Allah korusun 32700 de duman oluruz..olaylar asyada fazla ciddiye alınmamış.soruşturma dünkü panikle sınırlı kalabilir..
Konu abka tarafından (05.02.09 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.
dowf toparlıyor biraz .. ralli ralli ralli.
. üüğ
ğ
üğğğ
![]()
Uzakdoğu neden sağlam duruyomuş..
Top Stories
Asia stocks up amid optimism about Chinese economy- AP Most Asian stock markets rose Thursday, with Hong Kong's index up almost 3 percent, amid growing optimism China's government measures will help its economy weather the global slowdown.
cidden ben rüyamı gördüm..dün forumda ,abd de soruşturma açıldıgından bahsediyordu..şimdi herhangi bir haber göremiyorum..
Herkese günaydın, üçkağıtçı Dow'a da günaydınAstatin dolar spotta en fazla kaç görür 1.650 görür mü? Altın 900 üstünde kalmakta ısrar ediyor tırmanır mı? Eur-Usd daha da iner mi? Çok kısa cevaplar istiyorum yorulma
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
günaydın..33700 ıyı actı gayet
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Çok Uzman
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri