SHORT'uz amma bu namussuz DOW un ne halt edeceği belli olmaz.caaart diye çizerler icabında son 60/30 dk kala.
herşey beklenir bunlardan.PPT (plunge protection team) göreve gelmesin greve gitsin bu gece![]()
yerim dow u ...daha 2 saat var..ve daha sabaha fdow var..var da var...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow saatlikte obomu oluyo ne.....
7850 nin altı şelale olur......yüzde 3 kesmez kanımca......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Abka,
Anladığım kadarıyla şu saat itibariyle mağdur boğalar olarak sen, ben ve teo görünüyoruz..hayret yani, o kadar da az sayıdayızkader
Ama mesela burdan yukarı dönüp %0.7 falan gibi artı bile kapasa, bizimki 300-400 yukarda gaple açar...ba ba baba..maliyeti buldumda 300 karı hesap eddiyorum bak..nedne acaba bir bildiğimmi var..yok tabiki..atıyorum![]()
Konu Astatin tarafından (04.02.09 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
biraz erken ama senaryom şu; sabaha 300-400 puan eksi açarız..ama sistemler sat vermez..sonra yukarı hareket başlar..kanımca dow 8.000 üzeri kapatacak..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri