Uçurtmalar rüzgara karşı uçtukları için yükselirler ama rüzgar kesilince kendini yerde bulur.
Uçurtmalar rüzgara karşı uçtukları için yükselirler ama rüzgar kesilince kendini yerde bulur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sistemim 15 daklık...30 ocakda 33500 den sat vermişti...dün 33.050 den kısa kapat(shortcover) olmuş..biraz sonrasındada 33200 den beri long da...hala kuvvetli long da..kuvvetliden maksadım;teknik göstergelerin sat vermeye uzak olmasıdır..çok çok sert hareketler oladıkca ''dışarı çık dolaş,bugün sat gelmez diyor''
Konu abka tarafından (04.02.09 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
EMA lara yakın yukarı hareket herzaman daha güzeldir...
Ben aracı kurumun verdiği matriksi kullanıyorum 15 dk veri değerleri olmadığı için işlemleri 60 ve 5 dk göre yapıyorum sizin sisteminize gibi günlük al satlardan kaçınmaya çalışıyorum matriksin 15 dk verilerinin olduğu terminali aracı kurumunuzmu verdi yoksa satın mı almak gerekiyor?
şimdi 34000 üzerinde stabilasyon lazım..stabileden sonra sert yukarı beklerim...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri