Sn.Dantes, Uzun vadeciler Short acıyor gozkuyor benin MP de, Value areada asağıya kaumaya basladı. Gun içi trade için 33.925 ten lon alınabilir. ama ustler kesinlikle short...birde 34.150 ilginc nokta. burda 2 tane tick var. kırılma noktası sanki..
Sn.Dantes, Uzun vadeciler Short acıyor gozkuyor benin MP de, Value areada asağıya kaumaya basladı. Gun içi trade için 33.925 ten lon alınabilir. ama ustler kesinlikle short...birde 34.150 ilginc nokta. burda 2 tane tick var. kırılma noktası sanki..
Konu bgungor68 tarafından (04.02.09 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
şöyle bir düşünceye sahibim.py nın onünde de grafikler,şemalar falan filan bizim elimizdekinlerden fazlası var.hal böyle olunca da sisteme göre avlamamayı nasıl yapacaklar? kısaca teknikçileri terse getirmeyi çok iyi biliyorlar diye 34175 den hatırı sayılır şhort açıverdim.Allah utandırmasın.
EFG alıyor...ala ala bitiremedi...ne etcek 71.000 LONG u ?
geçmiş olsun sn serkan......
umarım kısa zamanda düzeltirsiniz...
burası malesef böyle işte... disiplin ve sistemden kopunca acıması yok....
sana nacizane tavsiyem detaylarda çok boguluyorsun....bırak kim alırsa alsın.. kim satarsa satsın...
iyi olur tekrardan inşallah......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Longlara kötü haber. Tek başına gösterge olmasa da APSD yükselişi desteklemiyor.
Bu arada takip eden varsa oyunculardan MARBASa da dikkat!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
34150 long cover...fit&flat
Konu Astatin tarafından (04.02.09 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
vob da mantıklı düşünen kaybeder...muhakeme,apsd.,takas,dow,pariteler vs...hiçbirşeye bakmadan sadece sistemi makul kaldıraçla uygulamak lazım... Allah a şükürler olsun son sistemim gelecek hakkında beni çok umutlandırıyor..ayda 6-8 işlemle yola devam ediyor...mütevazi rakamlar kazanıyor..ama önemli olan daima kazanması...
matriks ben de yine dondu,diğer arkadaşlarda durum nedir acaba?
bunun yenile butonu filan var mıdır?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri