yorumlar iyi poz kötü oluyor nedense yanlıs zamanda yanlıs poz
işte ayılık ağır bastı short kaldık cezamızı çekecez son dönem baya çarpıldım yine voba bi süre ara vermeye karar verdim 1 yıl kadar belki hastalık oldu bende her an sankoyu aramaktan ben bıktım onlar zaten bıktı hastalık oldu devamlı bilgisayar basında yoksam da ara da ara pskologluğuz bi şoğumuzda haberimiz yok bari hakkını alabilsek traderlerın emklılık yasının 5 yıl dıye duymustum çok yıpratıcıymıs burak gerçek pınar usta ve tüm sanko menkul çalışanlarına üstün hizmetlerinden dolayı
burak gerçeke özellikle başarılı trade yorumlarından dolayı teşekkür ederim kısaca üstün başarılarının devamını diler hepinize vob hayatınızda başarılar dilerim
Burdan basarılı tradelerinden dolayı mbm engin bilgi sahibi arastırmacı kişiliğinden dolayı sn teo yada teşekkürlerimi sunarım arkadaşlar gördüğünüz gibi forumdan bile kopamıyorum tamamen bağımlı olmusuz ilk işim yarın telekoma gidip internet bağlantısını iptal ettirmek olmalı belkide![]()
917 de gelen "sistemsel" sat ile elbirliği yapan OBO çalışmaya devam ediyor.875 çok muhtemel, 860-840 destekler..
Moralini bozma SerkanVob, Imkb... hepsi fani dünyanın yanılsamaları aslında kimse kazanmıyor ne ayılar ne de boğalar
Yahu Astatincim pek sessizsin bu akşam
Dolar forexte kapanışla aynı yani dow'un % 2 lik artışını takmadı neden ?
Konu hexa tarafından (04.02.09 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Dow da son hareket 22 30 da baslar bu tip günlerde 22 30 kadar nazlanıp son bi atak yukarı 8123kapanıs olur yarında açılışla 8000 lere değip tekrar döner
Ilginize, bilginize C O K O N E M L I !
*TEMA, 2/B* kapsamindaki orman arazilerinin satilmamasi icin imza kampanyasi baslatildi.
Satilmasi ONAYI cikti bile!!!
Hayrettin Karaca, ''verin bana bir milyon imza, sattirmam''diyor! Keşke 5 milyon verebilsek
Bu siteden imza kampanyasına katilabilirsiniz.
http://www.tema.org.tr/2B/
* *[3 saniye alıyor]
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri