ben olayi super corba bir yontemden ayi -boga- notr (biraz biraz hala net degil) bir sonuc elde ederek basitlestirmeye calistim zaman zaman yazdigim seyler bunu ifade ediyor.
ben olayi super corba bir yontemden ayi -boga- notr (biraz biraz hala net degil) bir sonuc elde ederek basitlestirmeye calistim zaman zaman yazdigim seyler bunu ifade ediyor.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yatay girdik gözüküyor buğün.
Bandımız 33387.50/33875
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
pariteler yeniden toparlanma eğiliminde..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
umarim oyle degildir sn teo. henuz dikmeye basladiklari pek gozukmuyor.
notr olayinda hala cok basarili degilim.
simdi baktim yine spot 30 ve vob 30 heri kiside boga ama vob azalan spot artan goruntusu var period 15dk. yani icn gkarakterleri terse gelmis ilginc.bakalim hangi endeks yalanci
Konu Dantes tarafından (04.02.09 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
uzun devam ... sat gelene kadar uzun ..
60 dk long
5 dk long vermek üzere dünden longlara devam
Konu MMO tarafından (04.02.09 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
700 tekrar long.. (gevşemede 15 ve 60 ın alda kalması, 5 dakikalığın flat olup 675 de tekrar al vermesi vesilesi ile)
Konu Astatin tarafından (04.02.09 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
stopaj iadesi isteruk!!!!!
ne zaman ne zaman
önemli sinyal dax tan gelecek gibi 4400-4450 aralığı bugün geçilemezse aşağı yolculuk başlar
geçilirse bir tur hakkı daha kazanırlar
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri