Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ayın 4 ve 5i
Çarşambayı sel alıcak
Perşembe perişan mı olacak yani![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
gün içi tradede ben bay sazan'dan çok şey öğrendim.. 2 yıldır takip ederim onun ew analizlerini..hele diğer forumda bir topic açmıştı, tamamen ew eğitimine dayalı.. kaç kitaba bedeldi o topic.. ve ondan sonra benim piyasadaki başarım arttı.. artık ew yardımı ile yatay piyasaya mı giriyoruz, yoksa trendde miyiz tahmin edebiliyorum..
O zaman Ayın 6 sı
Cuma günü mevtayı (İMKB) yi gömeriz heralde![]()
seans sonuna dogru yazmistim dow tam donus hareketini tamamlarken bizi israrla tuttular 5dk disinda hicbir ssitem sat verememistir sanirim.
ben 16.45 itibariyle yonteme gore ayi oldugumuzu belirtmistim.
bu arada 5dk satta olan varmi. ama bizde satta tam donus yapmadik 1/2 de kaldi.
bence bunlarin onemi yok bugunden yarin ne olur meselesi %50 dogru tahmin oranina sahiptir bence. ustuste dogru tahminde yapilir. temel analiz buna cevap verebilir oda gunlukte yanilir. mesela ben 2008 ocak 15 cok buyuk dusus olacak ve hicbirseye benzemeyecek demistim 10 gunluk analizden sonra ama bu sadece temel analizdi.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri