İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
neden 4-5 şubat cati ? merak ettim milletin dilinde 4 şubat var..
bu hafta gözüm dolarda olacak, eğer bu hafta hızla 1.67 geçip üzerinde tutunamadan geri dönerse.. yada hiç 1.67 yi geçemeyecek olursa formasyondaki OBO yu falan sallamam direk kapatırım pozu.. 1.70-75 yalan artık dolarda, 1.67 kilit seviye.. OBO daki ısrarım yurtdışı grafiklerin bozulması, usd/ytl nin artık çıkışının ivme kazanacağını düşünmem, tek tek bankalardaki grafiklerin aşırı olumsuz olması.. yoksa tek başına formasyonlarla poz almak zar atmaktır..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu forumda en ağır kitle benim sanımrım.. en düşük periyodum 20.dk. dır.. hatta genelde 30.dk grafik durur ekranımda..
valla ben katiyi bu uyku olayı açısından çözmüş değilimzaten..hem evin işleri, hem envay çeşit forumda seri şekilde yazışmalar...graflar, geceyarılarına kadar geyiklemeler v.s...Ya android ve bizi yiyor, yada birilerini yetişdirdi onun yerine yazışıyorlar falan..uyumasın yarın pazar zaten
![]()
BANGA mühim
Ne diyosunn sen jerfiinnn... Ben yakında tik grafiğine geçmeyi düşünüyorum15 dakkalığın al sat vermesinie dayanamam kalbim kaldırmaz.. Yaşlı bir kadınım ben
normalde 5 dakika takip ediyorum..
20 dakikalık aslında kuvvetli direnç yada destektir.. 20 dakikalık sinyal verecekteeee....
![]()
Konu catedral tarafından (01.02.09 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri