OBO da boyun çizgisi düz iken sağ omzu niye yukarı kaldırıyorsun bakim cati.. o zaman eciş-büşüş bi obo olurbenim itirazım var, çünkü kısayım
![]()
OBO da boyun çizgisi düz iken sağ omzu niye yukarı kaldırıyorsun bakim cati.. o zaman eciş-büşüş bi obo olurbenim itirazım var, çünkü kısayım
![]()
Konu teo tarafından (31.01.09 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
uzunda olduğumdam dolayı bugun sn catedralın grafıklerı
bır başka guzel gozukuyor
sn teo ve jerfını catedrele takılmalarınıdan dolayı kınıyorum))))
gerçı yon p.tesı bellı olacak galıba
bu arada bız vob ımkb ıle uğraşırken
vob altın showa devam edıyor
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn teo altınla ılgılenıyormusunuz bılmıyorum ama
fıyat hareketı konusunda goruşlerınızı almak ısterım
musaıtsenız tabı
Forex konusunda bir topik açmayı düşünüyorum.Burada sinyal paylaşacağız.
Bu paylaşımı msn den yapmayı düşünüyorum, fikirler önerileri ise topikte paylaşırız.
Burasi public bir alan olduğu için al sat sinyallerini net şekilde topikte yazmamız doğru olmaz.
Ben forexde volariteden dolayı sadece Aud/usd, Eur/Gbp, Gbp/usd, oynuyorum,
Altın çok sert hareketler yapıyor zigzag olarak.Genelde hareketler stop çalıştırmaya yönelik,Pips farkı çok fazla.Hiç tavsiye etmem bu emtiayı.
Ama bu 3 parite bir yolunu buldumu 3-4 gün aralıksız düşüyor veya çıkıyor...
Sevgili Okan ..
Şu kısacıları 800-900 puan sıkıştıralım.. ayın 4-5 i gibi piyasalarda panik sendromu bekliyorum.. Bakalım ne olacak?
Altında bi ara işlem yaptımdı. Çok eğlenceliydi.. Alışı yazıp bırakıyodum.. 3-5 kontrat benim fiyatlara veren oluyodu. Sonra onları 3-4 bin lira üstüne iptale kadar geçerli olarak asıyodum.. Tırtık tırtık gidiyolardı.![]()
heeyyyyyt kaçılın boğalar gelıyor
Konu okansak tarafından (31.01.09 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
Pazartesi sabahı uzuncular 800-900 olmasa da 600-700 puan sıkışacak zaten dimi sn. teo![]()
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri