Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
aloooo..moderatör aranıyor....yokmu?...öyle bütün gün mini mini eteklerle seansta adamın aklını karıştır...tam lazım olduğun zaman sıvış.....olmaz ki....
İçerde lap top kullanmak yasakmış..
Kurtarın beni bu dertten diyerek 56. dalgayı bekleyemeyen kati![]()
Konu catedral tarafından (29.01.09 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.
basbakanda imf den beri short zaten buna ne demeli.
arti birde fdow bakin yeri opuyor. cok boga olmuslardi bizim kapanistan beri ayilar
zaten bugun biz hep ayi idik piyasayi zoraki boga yaptilar son anlarda.(ama onlarda boga tuzagi idi yada boga postu giymis ayilar
surekli yazdim.
Konu Dantes tarafından (29.01.09 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
buyrun 3 kagıtçıya....bekleriz...
RTE keske kızmışken ımf yıde aradan çıkarsaydı
bu arada dow 8150 nedersınız
yarın ne ağır basacak bakalım
bizim halkımız sever kahramanları... bugünkü showunun karşılığını sandıkta alacaktır..işi biliyor adam.. sanki israil gazze'ye değil de türk halkına saldırmış gibi kükrüyordu... çoğu arap topluluğu hamas haksızdır derken, biz hamas'ın fedailiğini üstlenmişiz de haberimiz yokmuş.. israil haksız da olsa rte'nin üslubu çok yanlıştı...bi başbakan gibi değil de sokak kavgacısı gibi..
eksi oy aldı benden.. ve shortum![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri