Dün kısa süreliğine foruma giremedim galiba siteye saldırılar sürüyor??? Bence site yöneticileri voborsa blog sayfası açsınlar ve giriş yapılamadığı saatlerde forumdaşlar burda toplansınlar böylece saldırıyı yapanlar sevinemezler![]()
Dün kısa süreliğine foruma giremedim galiba siteye saldırılar sürüyor??? Bence site yöneticileri voborsa blog sayfası açsınlar ve giriş yapılamadığı saatlerde forumdaşlar burda toplansınlar böylece saldırıyı yapanlar sevinemezler![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
uzun devam şimdilik.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
en düşük 34425...tobo desteği.....yukarı tepki nereye kadar.....izleyelim...tepki boyu önemli..dünkü en yüksek geçilmeli..yoksa market sazanın hedefine yolcu.....
destekler...34400...33850...ye yükseldi.....bunun altı 33600...
Günaydın ve bol kazançlar ...
kısaya döndük....34425
sistem ne derse o......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
mersiyk Nickli Üyeden Alıntı![]()
gunaydın korkutugum acılıs olmadı5 dakikalık sistemim sat verirse shortları tutucam
tamam tamam vermiceni bende biliyorum da hayal iste
hayal değil ...sevgili merci....
borsada görülmeyecek rakkam yoktur.....sıfırın altı hariç..........
keşke başka birşey dileseydin sevgili mersi...gün senin günün..5 dk..lık sat verdi.....
sabah sat verecegi belliydi..
çünkü fdow net satta...
buna ragmen yinede açılışla karombolden kısa yapmadık...34425 den verdik
beklerim ben.....al versin tekrar alırım..sat versin tekrar satarım.....
bugünkü yönü bulana kadar.....
Sayın sazan,
Grafikteki düşüşün başladığı noktayı C olarak etiketlemişsiniz(bende A).Dipteki (v) olarak etiketlediğiniz yere(bende B) üst periyotta hangi numarayı koymayı umut etmektesiniz.Devamındaki a, b, olarak etiketlediğiniz yer de bende 1, 2 olduğundan ve hareketin devamı için kısa vadede önemli olduğunu düşündüğümden, zamanınız olduğunda resmi bir ölçek büyütebilirmisiniz.
Bol şanslar...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri