Sayfa 114/185 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon
2216 sonuçtan 1.357 ile 1.368 arası

Konu: Biri Geyik Mi Dedi ?

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

bull market, sende hoşgeldin...
    (ben kapıda bekleyim, geleni buyur edeyim, çay kahve ikramı falan... içimden geldi yaff)

2. The Following 6 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok valla o maksatla demedim..ama bu topikde herşeye hazır olman lazım misal toureg reco nun 35 inci nicki...diğerlerini mundar ettik... elinde 100 lük bir liste var ordan devam ediyo..

At ve kelebeğe gelince....hımmmm..onu ben demiyeyim..goguli de arat, anınd açıkar...yok yine anlamadıysan vey a bulamazsan gel anlatırız bişiler
    Neyse ben bilmemiş oluyum sende söylememiş.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. The Following User Says Thank You to clark For This Useful Post:

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn. clark, hoşgeldinizz..
    yooo gayet karizma bi avatar

Teşşekkür ederim Jerfin Şu forumda bir kaç kelime bişeyler yazarken ciddiye alınalım kulaklara küpe olsun birazdza spor olsun dedik.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. The Following User Says Thank You to clark For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

reco şunu kimseye yapmam ha...aradım buldum hikayeyi

Kartal ile aslan aynı uçakta yolculuk ediyorlar..Kartal hostes call düğmesine basıyor..Hostes geliyor buyrun efenim ne istemiştiniz diyor..Kartal, yo bişi istemedim diyor..Peki efenim o zaman düğmeye neden bastınız diyor Hostes.. kartal hiiiçç ibn..lik olsun diye bastım diyor...5 dakka sonra kartal aynı şeyi yine yapıyor, yine aynı diyaloglar geçiyor kartal ile hostes arasında...Bu esnada olaylara şahit olan Aslan, vay be diyor eğlenceli bu iş ben de yapayım bunu diyor ve yapıyor...Hostes geliyor ne istediniz efenim diyor..Aslan bişiy istemedim ibn..lik olsun diye bastım düğmeye diyor..Hostes durumu Pilot'a anlatıyor..Pilot, atın ikisini de aşağı diyor..Kapının ağzına getiriyorlar ikisini de; Kartal aslana diyorki, "uçmayı biliyor musun", aslan "bilmiyorum" diyor..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"
    BANGA mühim

8. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Teknikanalizim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok alakam yok bu etkinlikle...
    o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,

kardeşın olarak 8madem topıkte yenısın bazı gercekleri bilmen ıcın yazıyorum),

astatın e guvenme, ıttıfak cağrılarına daıma mesafelı dur, kaşla göz arasında kendını buyuk bır cetenın karsısında bulursun da, dönup arkana baktıgında astatını göremezsın,

baaazı arkadasların 'çetemize gel' cağrılarına da mesafelı dur, o cınsın ıttıfakı pamuk ıplıgınden daha pamuktur,

Bana her zaman guvenebılırsın o baska...

Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...

10. The Following 2 Users Say Thank You to tuareg For This Useful Post:

Yer
    Turkey/İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8
    Toplam Teşekkür
    6 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle böyle mi yapacaksın 50 mesajı? 50 mesaj saçma değil. Yasaklanıp geri gelen adam sağa sola özelden küfür etmesin diye.

Hım aslına bakarsanız güzel bir uygulama ama sonuçta küfür edeni zaten direk banlarsınız..

Bu uygulamanın yerine abidik gubidik mail adresleriyle siteye üyelik kabul edilmezse daha sağlıklı olur..
    Aktardığım her bilgi SESLİ DÜŞÜNMEMİN eseridir yönlendirici bilgi değildir...

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bull market, sende hoşgeldin...
    (ben kapıda bekleyim, geleni buyur edeyim, çay kahve ikramı falan... içimden geldi yaff)
    Hoşbuldum jerfin, geyik nasıl yapılır öğreniyim diyomda

13. The Following User Says Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

reco.. buyur hikayyei

Kartal ile aslan aynı uçakta yolculuk ediyorlar..Kartal hostes call düğmesine basıyor..Hostes geliyor buyrun efenim ne istemiştiniz diyor..Kartal, yo bişi istemedim diyor..Peki efenim o zaman düğmeye neden bastınız diyor Hostes.. kartal hiiiçç ibn..lik olsun diye bastım diyor...5 dakka sonra kartal aynı şeyi yine yapıyor, yine aynı diyaloglar geçiyor kartal ile hostes arasında...Bu esnada olaylara şahit olan Aslan, vay be diyor eğlenceli bu iş ben de yapayım bunu diyor ve yapıyor...Hostes geliyor ne istediniz efenim diyor..Aslan bişiy istemedim ibn..lik olsun diye bastım düğmeye diyor..Hostes durumu Pilot'a anlatıyor..Pilot, atın ikisini de aşağı diyor..Kapının ağzına getiriyorlar ikisini de; Kartal aslana diyorki, "uçmayı biliyor musun", aslan "bilmiyorum" diyor..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reco şunu kimseye yapmam ha...aradım buldum hikayeyi

ben bu fıkranın karga ıle ınek versıyonunu bılıyordum.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

[quote=tuareg;77991]o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,

astatın e guvenme, ıttıfak cağrılarına daıma mesafelı dur, kaşla göz arasında kendını buyuk bır cetenın karsısında bulursun da, dönup arkana baktıgında astatını göremezsın,

baaazı arkadasların 'çetemize gel' cağrılarına da mesafelı dur, o cınsın ıttıfakı pamuk ıplıgınden daha pamuktur,

Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...[/quote]

BANGA mühim

Yer
    Turkey/İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8
    Toplam Teşekkür
    6 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,

Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...

Walla tavsiyelerin için teşekkürler sn. tuareg ama çete mete vs paylaşımı yapacak kadar bol zamanım yok dediğim gibi SEREN I VE CATEDRAL için üye oldum aslında işin aslını merak ettim neden siteyle ilişkileri kesildi diye...

Sonra bu forumu keşfettim bakınıyorum inceliyorum vs vs..

Son olarak işin aslı sen yensiin vs vs kelimesinin gitmesi iyi oldu ama bu kardeşimiz iletisinede gerek yok mesela diğer forumda o kısmı kullanıcı kendisi değiştirebiliyor...

Her neyse ilgi ve alak için tşk ler...
    Aktardığım her bilgi SESLİ DÜŞÜNMEMİN eseridir yönlendirici bilgi değildir...

18. The Following User Says Thank You to Teknikanalizim For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu fıkranın karga ıle ınek versıyonunu bılıyordum.
    adamına göre
    BANGA mühim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri