jerff napcaz biz ya dow ucmus gıı![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
birbirimizi ağlaşarak teselli edelimyada git şarap al gel sabaha kadar içelim.. akşama kadar sızmış bir halde uyuruz.. ne sabah açılış fiyatını görürüz, nede akşam kapanışı.. nasıl fikrim
amaannn beee boşver, kaybedilen para olsun.. bak birileri öhöö öhöö gebermek üzere![]()
Konu jerfin tarafından (28.01.09 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
kaşıntı ilacı talebinde artış var galibadaha yaratıcı bir lakap belki bulabilirdim ama içimden gelmedi
"hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim " yani ? akıllımısın, hayatın sıradan mı? hangisini tercih ettin, daha doğrusu hangi kombinasyonu
iyileştim ben...öhö öhö leri sadece patavatsızlar anlasında kısa kessin diye kullanıyorum
öhö öhö..
agresif geyik seni
Konu Astatin tarafından (28.01.09 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Biz her daim sözümüzün ardındaız, ittifak hala gecerliyse yanınızdayım, ancak sizin cetenın faalıyetlerıne akıl sır ermıyor, ismi lazım değil biri kalkıp kısada olan moderatorumuze pozısyonundan dolayın neler neler söylüyor, (valla ben tekralamaktan imtina ederim), modumuzda kalkıp bir de tesekkur edıyor o yazıya.
Bu ne biçim bir kumpastır arkadaş!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri