Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kısayım ama DOW gece 8.500 lerde kapatırsa şaşırmam.yapabilir pisikolojik olarak kendimi buna hazırlıyorum şu anda hamama girdik terleyeceğiz
yukarı 200 puan avans veriyorum dow koşsun bakalım.ben kaplumbağa misali arkadan geliyorum.tin tin tini mini hanım tin tin tini mini hanım senni seeeviyor cannım senni seeeeviyor cannım.
çok zor günler geçirdim vaktiyle.envai çeşit tokadı da yedim bu piayasada.hatta yenilebileceklerin en büyüğünü.çok şükür ayaktayım.dayak yiye yiye insan dayak atmayı öğreniyor.yani en azından ne vuruyon lan demiyoruz artık.al sana diyoruz 3 tanede biz patlatıyoruz
dayak atanlardan olun İNŞALLAH.....birbirinizi dövmeyin tabii PY yi dövün![]()
Çok Uzman
[QUOTE=Vob Trader;77771]ya ille hır gürmü çıksın burda sabah aç bak 33675 den şort kapa long yaptım diye yazdığım saate bak.[/QUOTE
Yazdıklarının hepsini okudum.sn. VT. esprisine yazdım. Yoksa hır gürle ne işimiz var.
eur/gbp de ıyı gıdıyor sabahkı shortlara devam...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
Ben bu gece FLAT im.
Yarin hizli acilirsa (35.700-35.800 gibi) SHORTLARIM. Stop 100 puan yukarisi
Gevsek acilirsa 34.300 lerden LONGLARIM. Stop 100 puan assagisi.
Konu bikmisbroker tarafından (28.01.09 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
alt peryot istemeazsen günlük yeter dersen söylerim ama 22 günlük aO filan yok sadece günlük var http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/D...aspx?tabid=111 yoksa bir veri terminali tedarik etmeniz lazım
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Anasayfayı yeni gordum elinize saglık.. furkan nasıl girdin bugune ? long short ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri