Herkes nerde diyodum geyiteymişsiniz Jerfin mutlu yıllar catedral seni seviyorum bütçeme çok katkın oldu dün sağol varol
Herkes nerde diyodum geyiteymişsiniz Jerfin mutlu yıllar catedral seni seviyorum bütçeme çok katkın oldu dün sağol varol
Kati, bızdıkk senden tırstığı için mi ortada yok, yoksa yürüyştemi![]()
BANGA mühim
herkes nerde yaaa?
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İnanmıyorrrummmm mersiiii...Sen miydin o gerçekten...Vay be.. O zaman foruma avatardakinden bile daha hoş biri olduğunu söylemiyim bari![]()
![]()
Yok baaa...aydüdıntduit..senin beyaz atlı şövalye hayalinle oynamışlar..ben evden çıkmadım bugünama istersen yarın çıkayım
Bu arada: Site acayip ağır...3 saattir de kullanım dışıydı..Şunu düzeltemezdiniz gitti ha...Hey hellim hey hey hellim
Konu Astatin tarafından (27.01.09 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
mavi mont beyaz bere siyah eşofman giyen biri bana yabancı gelmedi ya![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri