SEREN e satasan serenin topike baksın .. seren tecrubesi cok degerli
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
güzel gündü herkes kazanmıştır inşallah ...
Arkadaşlar son 10 dakikada sistemlerde bir arıza meydana gelmiş aldığım kontratı satamadım aracaı kurum izmirden kaynaklı bir arıza olduğunu söyledi. Dolayısıyla geceye long girmiş oldum. hayırlısı bakalım.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Hatta catedral kendini feda etti SEREN I ı transfer edebilmek için. Bırakın paylaşım yapan yazsın kimse küsmesin, yoksa forum beğenmediğiniz kişilere kalacak. Küresel ısınam olmasın, katliamlara ve işgallere son verilsin. Anadolu parsını geri istiyoruz.
Şimdi sadece bu konuya bakanalr SEREN I da kim demiş olabilir yeni gelen birini daha iyi tanımak için profilindne gönderdiği mesajalra bakınız o zmana daha açık görünecektir niyeti.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
evet beklenilen oldu, 1456 üstü nasdaq kapanış haberciydi. sabahta bu bir haftanın ayın 4 üne kadar olumlu olacağını belirttim.
sabah future ı görünce tuzak demiştim.
jelibon yanılmaz, dibi tepeyi yakalar, kısa düşünülemezdi. ekrandan kaçtım sabahtan beri.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (26.01.09 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sn mozkana karsı aynı sekilde satasma gerceklesse yine aynı sekilde savunmaya gecilirdi ama satasmayı sn mozkana yakıstıramadım dorusubundan sonra tartısma topiginden devam edilirse cok sevinirim
http://www.voborsa.com/forum/seviyel...91.html?t=5191
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri