akşama kadar trenden attılar milleti .. geceyede long devam .. sazanlığın luzumu yok .. hehe
birsey diycem sn maşuk cok guzel birsey yakalamış rica etsem tekrar gonderse sn mozkan sayın serenin yazmadıgı bir yazıyla tartısmayı baslatmıs gozukuyor.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
dow future 8100 ...78xx belirsiz yeresinden kurtuldu dikat olun..
vobda sabah graftaki X potans oldu hedef geldik
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
güniçi en yüksekten kapanacaktır bence .. hehe
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
VOBiX Nickli Üyeden Alıntı
Yani göstere göstere herkese uzundan para yedirecekler
Alıntı:
mozkan Nickli Üyeden Alıntı
göstere göstere kazandırırlar mı dediniz nerdeyse 600 puan dah aldılar, burdan kar satışı gelir flat oldum vs. vs. , sn. kardeşim eline göre yorum yapma, msn sohbeti yapar gibi tarzın var, çok heyecanlısın
Alıntı:
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı
kim göstere göstere demiş.iyi oku...
Alıntı:
catedral Nickli Üyeden Alıntı
Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,
Kimin söylediği mühim olmamakla birlkte, sn. seren I haksız yere suçlandı.
sabah da yazmıştım.. bu gece dow dan show bekliyorummm)
34400 makul hedefti ve geldii
graf guncel hal x potans oldu 34250 üstesinde dikat olun yeni yukselme potans olur..
yavas harket eden traders shorts stop edyor flat oluyor
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri