eger imf haberi gelirse ,şöyle 30 milyar dolar..yarın tavan mümkündür..%15 lik tavan...
eger imf haberi gelirse ,şöyle 30 milyar dolar..yarın tavan mümkündür..%15 lik tavan...
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
piyasa 33400 gibi kapatırsa cok guzel olur longlar için
ardakaşlar forumda istemediginiz kişiyi okumama gibi bir hakkınız var sadece bir tıkla halledilebilirsiniz
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
VOBIX ne diyorsun APS değişimine?
fiyatlar yukarı-hacim yukarı-APS feci şekilde azalmış (-9.000 civarı görüyorum)
teşekkürler,
Burası paylaşım forumu değilmi. Sn.Sereni diğer forumdan takip ederdim.Yahu adamcağız gelmiş hoşgelmiş faydalanın size bize hepimize faydası olur bu adamın.Faydalanmak istemiyormusun engelle olsun bitsin.Kendi adıma Sn.Serenin aramıza katılmasına çok sevindim.Bizi bırakma SEREN!
Bi eksiğimiz Sn.Ertan1 kaldı diyecektim. Gelenide küstürdüler iyimi![]()
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri