Kediniz bu mu?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çok Uzman
Yanıt vermeden once, astatınle herhangı bır muttefıklıgınız olup olmadıgını ve dahı catedral cete reısı hakkındakı görüşlerınız bılmek ısterım kardesım.
(Çok muhterem bır adınız var, yukardakı sahıslarla bır işinizin olmayacağına emın olsam da baska baazı arkadaslar bılmek ıster dıye şeyettım)
ya kati anlat şunu be işte..meraklısı çok bak
BANGA mühim
votkadan sonra bır de sek jack danıels isteme yüzsüzlüğü göstersem, (muftuye sordum sek içince haram değilmiş), bu gece katlıam yapacağım sankı.
(acayıp seri katıl ruhuna büründüm ıkı kadeh ıcınce, asti, cati ve dahı cırcır, bay cırcırın bı kotulugunu gormedım ama her ıhtımale karsı once temızleyıp sonra hakkında arastırma yaparım)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Benden daha fazla tek calısamazsın, yakında lıbya collerınde tuareglerden eğitim alacagım)
Hem madem tek calısıyorsun neden catı senle aynı jargonu kullanıyor, be bu işten iyicene kıllandım, zaten az once kırlı camasır işini de çitilemeden asmam demiş, var bu işte kumpas. Dur bakalım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri