Şirin baba gelmiş yine![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hosgeldınız vobix kerdeş, safları sıklaştıralım.
Bak bak bak yavuz hırsıza bak..Yok kuzuya hastayım, yok imzasına taparım v.b. v.b. lafları salal ortaya ondan sonra gel karakter atböyle bi çıkıntılık gelceğini bildiğim için, mesajı dikkatli yazmıştım..bak ne diyor orda "taciz olmak"..yani pasif...yani mersiyk beni, jerfin reco yu taciz etsin..yani taciz çok kötü bir şey tabi ama, napalım, illede tacizde ısrar ederlerse böyle etsinler...bi kişiye yüklenirlerse gururumuz kırılmasın diye patlaşmıştık yükü reco ile..
hem tacizci ol hem karakter at..bravo valla...reco müttefikim bak şu hale..
PS: Bu açıklama inandırıcı değilse : Herşeyi recep başlattı..tahrilk, taciz v.s. herşeyden o sorumludur.. ben bişi yapmadımaldınmı cevabını recom
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
huyum kurusun oldum olası magdurun ezılmısın yanında oldum, jerfının yaylım atesı karsısında yanındayım, bunun olacağının sinyalı kankılerın paslasmasından bellıydı, dedım sana kızlar bastı forumu aman dıkkat diye.
şu allahın işine bak, astatınle muttefıklık, başımıza taş yağacak!
ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri