Konu kegen tarafından (23.01.09 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
31275 tereddütlü long almıştım sancı çektirdi sat sinyali gelseydi kapardım ama sonunda long girdim
23.01.2009 18:27:04 ABD SENATOSU, 275 MİLYAR DOLARLIK VERGİ İNDİRİMİ VE TEŞVİK PAKETİNİ 27 OCAKTA GÖRÜŞECEK
ABD Senatosu Maliye Komisyonu Başkanı Max Baucus, 275 milyar dolarlık vergi indirimi ve teşvik paketini açıkladı.
Komisyonun paketi 27 Ocaktaki toplantısında ele alması bekleniyor.
Paket, 30 milyar dolarlık vergi indirimi ve enerji sektöründe istihdam yaratmak için teşvikleri öngörüyor. AA
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yooo esas parayı gün içi de kazandım.Gün içi de çok kazandım.Ama gece de kazandım.Hertürlü kazandım.İkisi de farketmiyor.Ama gün içi de çok kazandığım oldu.Özellikle geceleri açılışta kaybettiğimde onları telafi ettiğim gün içi alsatla çok oldu.Özellikle fed faiz kararlarında hep geceden kayettiklerimi alsatla kazandım.açılışta 3600 puan gap yiyip akşama portföyü artı yaptığımı hatırlıyorum.Vob 60000 di ozaman.
Konu kegen tarafından (23.01.09 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri