Sayfa 3513/13018 İlkİlk ... 251330133413346335033511351235133514351535233563361340134513 ... SonSon
156216 sonuçtan 42.145 ile 42.156 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayret, bugün terbiye frekansına mı atladınız... Dün patavatsızlıkta, en az avatarınızdaki bacakların sergileniş tarzı kadar cüretkardınız da o açıdan şaşırdım
    sanki benim de kafama tas geldi alti cizili cumle ile.
    S&P...740-750!
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

günaydınlar,

tamotomatik sistemimin al vermesini bekliyorum, al verirse 300-500 tokatlayıp kaçacağım, yok akşama kadar dünkü sat sinyali devam ederse ekmek çıkmaz bugün, manuel işlem yapacak takatim yok çok hastayım.

31400 yalan oldu şimdi destek yeresi 31000.

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mmommo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baybars SEZEN in piyasalar hakkındaki yorumunu verebilecek arkadaş varmı? teşekkürler.

kıssaadan hısse dedıgı bank of ve jp sıfırlayacak dow 7200 gorecek.bılancoların tamamında cok buyuk zarar beklenıyor ve resesyon olabıldıgınce derınlesecekkkk

4. 1 kullanıcı asyalı tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hexa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astatin spot dolar kaça kadar çıkar bugün en fazla? Xau-Usd kaçtan 845 den alınır mı sence?
    Hexacımğım, xauusd de den ziyade goldytl de işlem yapıyorum..çünkü YTL nin değer kaybedeceğini düşünüyorum..tabi XAUUSD yükselirse iki katı kazanmış oluruz..ancak XAUUSD deki olası düşüşlere karşı USDYTL deki çıkış bir çeşit "kompanzatör"...eğer ikiside beklediğim gibi olursa "katalizör"..bugün kimyacıyım
    BANGA mühim

6. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Geldiimmmm .. Kısaların yarısını akşamki plansım gereği kapattım.. Yarım kısa devam

Benim şu günlükteki muhteşem kamanın alt bandı 30.450.. Üst bandı 31.800 lerde şimdilik..

5 dakkalık sisteme al gelirse uzarım.. İMF dedikodusu var piyasada.. Bugün el sıkışcaklar diye falan.. Mal basmak için ani shortcoverlar gelebilir. O haber iicene ortalığa düşerse..

8. 4 Kullanıcı catedral tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanki benim de kafama tas geldi alti cizili cumle ile.
    S&P...740-750!
    yok seninkilerde doğal örtü var..post... hem sen bizdensin hepimiz ayıyız
    BANGA mühim

10. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    82 Yazısı Teşekkür aldı

Bankalar niye battı diye düşünülürken Ceoların bonusları ve maaşları çok konuşulmuştu ..
    Lüks düşkünlükleri de ..

işte buna güzel bir örnek ..

John Thain ML Ceosu olduğunda ofisini dekore etmek için tam 1.22 milyon dolar harcamış..
    Evet yanlış okumadınız tam tamına 1.22 milyon dolar ..

Haberin detayı ve ofis mobilyalarına harcanan miktarlar aşağıdaki listede ..

http://www.cnbc.com/id/28793892/site/14081545

http://msnbcmedia.msn.com/i/CNBC/Sec...documents2.PDF

When John Thain became Merrill Lynch’s CEO in early 2008, he hired Michael S. Smith Design to revamp his office suite, spending approximately $1.22 million according to documents.

The following is a list of the items in his suite:

Area Rug $87,784
    Mahogany Pedestal Table $25,713
    19th Century Credenza $68,179
    Pendant Light Furniture $19,751
    4 Pairs of Curtains $28,091
    Pair of Guest Chairs $87,784
    George IV Chair $18,468
    6 Wall Sconces $2,741
    Parchment Waste Can $1,405
    Roman Shade Fabric $10,967
    Roman Shades $7,315
    Coffee Table $5,852
    Commode on Legs $35,115

12. 2 Kullanıcı HKAYIKCI tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    82 Yazısı Teşekkür aldı

GE SON DAKIKADA DOW U KURTARDI...

Dün WALL STREET de yine gergin bir seans yasandi : açilistan önce, belirtigim gibi, shortcular dün yükselen banka hisse senetlere tekrar dügmeye basip, (özelikle CITI ve BAC), kar yazdilar : böylece CITI ve BAC tekrar - 15% kaybettiler......

Fakat dün DOW en olumsuz etkileyen isim MICROSOFT oldu : kapanistan sonra gelmesi gereken bilanco (MICROSOFT ilk defa açilistan önce açikladi) kötü gelmesi+ilk defa isçi çikartmasi MICROSOFT u olumsuz etkiledi (-11%).....
    Su an MICROSOFT telikeli 15 dolar bölgesine yaklasti (AMEX ve GE ile beraber)....Eger bu seviyeyi asagi kirarsa, maalesef MICROSOFT için 10 dolar söz konusu olabilir....

Böylece , saatlerce 8000 lerde tutunmaya çalisan DOW, bir anda (son saat) GE deki short covering ile beraber , DOW 8100 üzerine kendisini atmaya basarli oldu...
    Bugün tabiki brokerlerin en büyük beklentileri GE olacak : eger iyi rakam gelirse, piyasa için büyük bir nefes olur... Aksine, GE temettü dagitmakla problem yasarim derse ve kar kötü gelirse, o zaman önceden belirtigim hedef (6 dolar... su an 13 ) gideriz ve DOW 8000 altina çok hizli kayar ve 7200 show baslar:..
    (hatirlatma : GE kötü gelirse... GARANTI hisse senetleri olumsuz etkilenir... )....

Öte yandan GM ilgili endiseler tekrar gündeme geldi : bu sefer hakikaten GM günleri sayili gibi gözüküyor (maximum Mart sonu dayanabilir)...

Baybars Sezen

14. 2 Kullanıcı HKAYIKCI tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldiimmmm .. Kısaların yarısını akşamki plansım gereği kapattım.. Yarım kısa devam

Benim şu günlükteki muhteşem kamanın alt bandı 30.450.. Üst bandı 31.800 lerde şimdilik..

5 dakkalık sisteme al gelirse uzarım.. İMF dedikodusu var piyasada.. Bugün el sıkışcaklar diye falan.. Mal basmak için ani shortcoverlar gelebilir. O haber iicene ortalığa düşerse..
    katicim, o haber dün düşmüş olmasın piyasalara Yani eğer taze haberse bu doların hali ne Benim yavru kutup ayısı fıkrasını bilirsin... Uleeyn madem ben kutup ayısıyım neden üşüyorum ........
    BANGA mühim

16. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    601
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.263
    Toplam Teşekkür
    528 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23.01.2009 09:03:59 VOB BAŞKANI KESTELLİ, ''İMKB'DE İŞLEM GÖREN EN ÖNEMLİ 10 HİSSE SENEDİNİN VADELİ İŞLEM KONTRATLARI VOB'DA İŞLEM GÖRECEK''
    VOB Başkanı Işınsu Kestelli: ''Artık İMKB'de işlem gören en önemli 10 hisse senedinin vadeli işlem kontratları VOB'da işlem görecek.'' dedi.

Kestelli,''Böylelikle işlem hacmi katlanacak ve yatırımcılar açısından ürün çeşitliliği artacak.'' diye konuştu.

VOB Kurucu Başkanı Tuğrul Yemişçi: ''Piyasa uzun zamandır bunu bekliyordu. VOB, bununla bir sıçrama dönemine girdi.'' dedi. AA

Bunu da hala ısıtıp ısıtıp sunuyorlar net bir şey yok.

Nasılki tüfek icad olduğunda, mertlik bozulmuşsa , bu dedikleri gerçekleşirse vob da hatta spot IMKB de bozulacaktır. Bizde ne kadar hacimli ve derinlikli IMKB 30 senedi olursa olsun. Hepsinin bir sahibi vardır. Yoksa bile sahiplenmek için uyduruk konsorsiyomlar kurulacaktır. Adamlar bu senetlerden bir iki tanesiyle ımkb yi nasıl yönlendirdiklerini hep görüyoruz. Ya tek başına bu senetlerde neler yapmazlar. Bundan böyle ben şahsen sistem takip edip boşa zaman harcayamam. Sistem bu adamların fikri olacaktır. Sonuç olarak böyle bi şey olduğunda iki aylığına tribüne çıkıp izlemede kalırım.

18. 1 kullanıcı parderi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hexen babada dun 31200 diyordu acaba burdan uzun yapsam hımmm
    İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

20. 1 kullanıcı mersiyk tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    361
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    278
    Toplam Teşekkür
    138 Yazısı Teşekkür aldı

Imf anlaşmasının Cumaya (yani bugüne) kadar gerçekleşeceğini ben pazartesi söylemiştim o haberleri ben de duydum
    avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.

22. 2 Kullanıcı hexa tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)