Günaydın 31550 uzunları 31300 den cevird,m acılısta
Baybars SEZEN in piyasalar hakkındaki yorumunu verebilecek arkadaş varmı? teşekkürler.
poz. özetii.. 2/5 kısalar duruyor, 2/5 usd long açıldı..bi miktar nisan vade gold durmakta
BANGA mühim
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
herkese selamlar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
DİKKAt ve TİKKAT;
Bugün piyasaların kırılma günü olack diye düşünüyorum..Detayına girmeyeyim..Ancak sabah güzide insan bay SAZAN'ın attığı ew analizi fotografın gayet net bir özeti.. benim yönüm ayu yönü..
BANGA mühim
Günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle,
buralarda duramazsak 30850 civarını bekliyorum...bence...
Astatin spot dolar kaça kadar çıkar bugün en fazla? Xau-Usd kaçtan 845 den alınır mı sence?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Konu VOBiX tarafından (23.01.09 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri